Отзывы о диагностическом центре Медицинский центр «Медсейв+»
- Парковка,
- Детская комната,
- Оплата карточкой,
Как мы собираем отзывыКак мы собираем отзывы?
Клініка дуже сподобалася. Все було супер.
Клініка мені сподобалася, все було чудово. Дякую.
Мені було максимально комфортно. Дуже гарне враження.
Гарна клініка, охайна, привітний персонал. Процедуру зробили на дуже професійному рівні, без зауважень. Бажаю клініці й надалі тримати таку високу марку з обслуговування
Робив діагностику в даній клініці, мене все влаштувало
На діагностиці все було добре, я задоволений обслуговуванням. Дякую.
Все було добре, задоволена обслуговуванням, зауважень не маю. Дякую.
Хороша клініка, візит пройшов добре. У клініці всі досить ввічливі та привітні, як медперсонал, так і лікарі. Загалом клініка дуже сподобалася.
Сподобалася клініка. Дуже приємні дівчата на рецепції. Лікарі компетентні у цій клініці, загалом візит пройшов доволі добре.
Все дуже сподобалося у клініці, пройшов візит доволі добре. Дякую.
Персонал клініки професійний, привітливий, діагностика пройшла добре, гарно коментували, візитом в клініку задоволений, все супер!
Швидко, зручно і на новому, сучасному обладнанні.
Молодці великі - усе зробили швидко, оперативно, та якісно.
Задоволена проведенням діагностики, обслуговуванням та комфортом, дякую!
В клініці зустріли, провели, процедуру провели добре, ніяких нарікань
Сподобалось відношення, прийняли вчасно, усе чітко, за часом, як домовлялись. Діагностику сподіваюсь, зробили професійно.
Я залишилася задоволена проведенням діагностики, все сподобалося, дякую.
Сподобалася клініка, дуже сучасна та нова. Було все досить комфортно, цивільно. Сподобалося що у клініці було мало людей, ніяких черг. Загалом все було досить добре у цій клініці.
Дівчинка, що проводила мені діагностику, була такою розумничкою, усе мені розказала, розжувала, звичайно сама процедура не дуже приємна, але на це жодним разом вплинути не можливо, а загалом, обслуговування й на рецепції, й лікар на вищому рівні, задоволена.
Дуже вдячна, візит пройшов прекрасно, бажаю залишити тільки найкращі відгуки!
Все було добре, діагностику провели, висновок отримав
Клініка сподобалася. Все добре було. У клініці привітний персонал та хороші спеціалісти. Надали професійну консультацію. При потребі буду ще зваритися у цю клініку.
Все дуже добре пройшло. Клініка дуже сподобалася.
Дуже сподобалося у клініці. Обслуговування було на найвищому рівні. У самій клініці дуже чисто, акуратно, комфортно, зручно, приємно було перебувати у цій клініці. Дуже приємні дівчата на рецепції - все гарно пояснили, показали, провели, просто молодці.
В клініці чисто, стерильно, й що дівчина на рецепції, що лікар УЗД, дуже привітні й професійні