Сервис DOC.ua полностью бесплатный для пациентов

Отзывы о диагностическом центре МРТ центр «Доктор Спин»

Диагностический центр
  • Парковка,
  • Wi-Fi зона,
  • Пн-Вс: 9:00-20:00

ул. Стеценко, 19. На карте

Шевченковский , м.Святошин, м.Нивки, м.Дорогожичи

Кол-во отзывов

735
Рекомендации

683

11

Рейтинг диагностического центра рассчитывается на основе реальных отзывов пациентов

Как мы собираем отзывы

Как мы собираем отзывы?

Все отзывы достоверны и получены в результате опроса пациентов, побывавших на приеме у врача

Мы записываем вас к врачу

Вы приходите на прием

Мы звоним и спрашиваем ваше мнение о приеме

Публикуем ваше мнение в анкете врача

Спасибо, мне все понятно

Ми давно не бачили такого гарного сервісу, дуже вразила клініка, ми дуже задоволені. В клініці робили МРТ. Все було дуже лагідно, дуже приємно, все було дуже добре, зауважень взагалі не було

Галина, 21.02.2024

Дуже сподобалася клініка. У клініці чисто, гарно, зручно, комфортно. Дуже швидко видали результати, ніж в інших клініках де ми були. Тому клініка нам повністю підійшла, з радістю будемо ще сюди звертатися.

Ірина, 16.02.2024

Мені все сподобалося. В клініці мене дуже швидко прийняли, обслужили чітко, висновок діагностики надіслали на пошту як і обіцяли, диски надали відразу. Обслужили фахово

Жанна, 05.02.2024

Дуже приємні дівчата на рецепції. Лікарі дуже уважні у клініці. Чисто, хороше відношення до пацієнтів. Дуже мені сподобалось.

Олександра, 28.01.2024

Прийшов вчасно, зразу прийняли. Все зробили добре, молодці.

Олексій, 28.01.2024

Оцінка найнижча, оскільки я дуже сумніваюся у об'єктивності результату, який надіслали через годину, це викликає недовіру, мені потрібна професійна розшифровка.

Дацюк, 22.01.2024

Комфортна клініка, я дуже задоволена, дякую!

Руслана, 19.01.2024

Сподобалась сама територія центру, персонал, та й взагалі якість там непогана.

Микола, 11.01.2024

Клініка дуже добре віднеслася до пацієнта.

Виталий, 09.01.2024

Персонал клініки ввічливий та кваліфікований, клініка сподобалася, сервісом дуже задоволена, дякую!

Галина, 03.01.2024

Прийшлося почекати. Лікар був незадоволений, тому що висновок був російською мовою. І там було не те що потрібно. Не все було що раніше знайдено.

Елена, 02.01.2024

Чисто и очень хорошо. Визитом осталась очень довольна.

Олена, 02.01.2024

Лікар УЗД, знає свою справу, без зайвих запитань зробили, усе пройшло добре.

Володимир, 19.12.2023

Сподобався візит до клініки - прийняли за часом, чи навіть трішки раніше, швидко зробили МРТ. Усе відбулось як і домовлялись.

Валерій, 19.12.2023

Комфорт у клініці на рівні,  очікували трохи довго, але це таке  головне результат. Сервіс сподобався. Все сподобалося. Дякую.

Скрипка, 16.12.2023

Оцінку клініці можу поставити десять балів.Нормально все пройшло. Клініка чудова.

Віталій, 14.12.2023

Все сподобалося, сервісом задоволений, дякую.

Денис, 10.12.2023

Комфортна клініка. Все дуже добре відбулося. 

Тетяна, 09.12.2023

Дуже сподобалось, що швидко, без затримок прийняли та зробили обстеження, а висновок надіслали одразу на вайбер, бо зовсім не було часу на нього чекати. Поспішали до лікаря в іншу клініку.

Сергій, 07.12.2023

Все сподобалося, хоча довго не могла знайти клініку. В іншому сервісом задоволена. Дякую!

Ірина, 05.12.2023

І ставлення, і така увага якась, ну мені сподобалось, я вам скажу. У цій клініці мені сподобалось усе!

Олена, 05.12.2023

Все пройшло нормально, вчасно, чітко і  швидко. Дякую.

Іван, 05.12.2023

Немає ніяких питань, сервісом задоволена. Дякую!

Наталія, 02.12.2023

Персонал внимательный, на ресепшен встретили, все рассказали. Мне понравилось, собираюсь еще раз идти в клинику

Оксана, 16.11.2023

Клініка непогана, гарний персонал. Дуже сподобалась лікарка, яка проводила мені  електрокардіограму, дуже приємна, ввічлива, уважна людина, яка підказала мені те, що інші лікарі раніше не знаходили, а лікар знайшла проблему. В цілому дуже гарно

Світлана, 16.11.2023
Центры поблизости

ул. Даниила Щербаковского, 52. На карте

Шевченковский

4.8

ул Героев полка "АЗОВ", д.27/23. На карте

Оболонский

Воздухофлотский проспект 9. На карте

Соломенский

5

ул. Ломоносова, 58. На карте

Голосеевский

4.9