У «Аксімед» пацієнти можуть пройти діагностику на новітньому якісному обладнанні. Медичні фахівці проводять цифрове рентгенологічне дослідження, реоенцефалографію, електроенцефалографію, УЗД, електрокардіографію, електронейроміографію. Після проходження діагностики пацієнтові видають висновок.
вул. О. Туманяна, 3
Дніпровський, м.Лівобережна
На базі медичного центру «MyDerm» пацієнтам надається лабораторна та інструментальна діагностика для виявлення існуючих патологій шкіри, нігтів та захворювань волосся, що дозволяє негайно приступити до терапії та розробити профілактичні методи.
вул. Євгена Сверстюка, 11-Б
Дніпровський, м.Лівобережна
Файна Клініка — медичний центр для дорослих та дітей від народження. Ми надаємо консультативні послуги за понад 50 напрямами, виконуємо УЗ-діагностику, рентген, лабораторні дослідження (аналізи), проводимо вакцинацію, видаємо довідки, ведемо вагітність та спостерігаємо малюків із перших днів життя.
«Якість Життя» – це сучасний консультаційно-діагностичний медичний центр, який надає послуги по гастроентерології, гінекології, дерматології. У клініці працюють висококваліфіковані лікарі, які проведуть детальну консультацію як для дітей так і для дорослих. У мед.центрі «Якість Життя» є можливість відразу пройти повне обстеження (ЕКГ, УЗД, еластографія, аналізи).
вул.Тростянецька, 8 Д
Дарницький, м.Лівобережна м.Харківська
У центрі гінекології INTIMA ми використовуємо інноваційне діагностичне та ендоскопічне обладнання. За рахунок цього отримуємо максимально точні результати обстежень та виконуємо свою роботу швидше
вул. Митрополита Андрія Шептицького, 10
вул. Є. Сверстюка, 3 Г
Дніпровський, м.Лівобережна
Медичний центр "Медична Допомога" м. Лівобережна - клініка, що спеціалізується на хірургічних втручаннях, гінекологічних, ЛОР операціях , ультразвуковій діагностиці та лабораторних аналізах. Ми маємо повноцінну операційну з сучасним обладнанням та стаціонаром, палати оснащені усім необхідним для комфортного перебування наших пацієнтів, цілодобовий медичний нагляд після операцій. Профіль нашої клініки спрямований на медичні операції, і наша команда професіоналів готова надати вам найкращий медичний догляд.
вул. Митрополита Андрея Шептицького, 10
Дніпровський, м.Лівобережна
Медичний центр «ВАШ СЛУХ НАША ТУРБОТА» — це спеціалізований ЛОР-центр для дітей і дорослих, що надає комплексну допомогу при захворюваннях ЛОР-органів, порушеннях слуху та неврологічних станах. Ми проводимо сучасну діагностику слуху, індивідуальний підбір і налаштування слухових апаратів, слухову реабілітацію, сервісний супровід, а також консультації сурдолога, невролога й отоневролога. Працюємо за міжнародними стандартами, забезпечуючи якісну, ефективну та персоналізовану медичну допомогу.
вул. Дніпровська Набережна, 15Ж
Дніпровський, м.Лівобережна м.Дарниця м.Чернігівська м.Славутич м.Осокорки м.Харківська м.Позняки
Новий медичний центр «Оксфорд Медікал» на Лівому березі Києва (вул. Євгена Маланюка, 101) — це широкий спектр медичних послуг, сучасне обладнання та турботлива команда лікарів. Якісна допомога близько від дому!
вул. Євгена Маланюка, 101( Сагайдака Степана)
Дніпровський, м.Лівобережна
«Центр реабілітації після інсультів і травм» (Аксімед) має необхідні умови для високоякісної спеціалізованої допомоги. Кожен пацієнт забезпечується засобами і методами лікування відновного, для чого використовується інноваційне реабілітаційне обладнання, а також цілодобовим контролем фахівців. В даному медичному закладі лікарі працюють над відновленням втрачених функцій пацієнтів (рухових, когнітивних і мовних).
вул. О. Туманяна, 3