add_box Аллергология Дерматология Иммунология Кардиология Неврология Оториноларингология ... еще
«Центр-В» представляет собой широкопрофильный медицинский центр, в стенах которого оказывают услуги по оториноларингологии, фониатрии, дерматологии, кардиологии, эндокринологии, неврологии, неонатологии и др. Ведущее направление работы лечебно-диагностического центра – детская и взрослая оториноларингология. В центре используется современное эндоскопическое оборудование, позволяющее максимально точно ставить правильный диагноз
Дуже комфортно було у цій клініці. Сам візит пройшов толково, все було чітко. Мені все дуже сподобалося.
Ліна 20 Февраль 2025
Лікар мені сподобався. До лікаря я зверталася вже не перший раз. Перший раз теж було все добре, сподобалося як лікар віднеслась до мене і назначила гарне лікування. А цей раз лікар все оглянула, визначила від чого може бути у мене проблема, рекомендувала до якого спеціаліста потрібно звернутися ще. Лікар призначила мені необхідне лікування, щоб покращити стан, рекомендувала які аналізи потрібно здати. Я лікарем дуже задоволена. В клініку буду звертатися ще, записалась на прийом до іншого спеціаліста
Лідія 07 Декабрь 2024
Вашнівська Оксана Валеріївна - дуже уважний, хороший лікар. Надала всі необхідні рекомендації, виписала чудове лікування. Візит нам дуже сподобався. Загалом і клініка теж досить непогана, візит пройшов в цій клініці просто чудово.
Ігор 21 Ноябрь 2024
Дуже сподобалася клініка, візит пройшов доволі добре в цій клініці.
Анастасія 05 Ноябрь 2024
Візитом задоволена, лікар гарна, все пояснила.
Злата 02 Ноябрь 2024
Проходили обстеження, у цій клініці надзвичайно професійний медперсонал, який прекрасно справляється зі своєї роботою. Нас все повністю влаштувало, залишилися задоволені візитом у цю клініку.
Людмила 31 Октябрь 2024
По клініці у мене негативні враження. Була на прийомі у сімейного лікаря, лікар дуже хороший, до лікаря взагалі зауважень немає. Лікар назначив рентген, була підозра на запалення легень, в клініці таку діагностику не проводять. В такому стані мені довелося їхати в іншу клініку, щоб зробити рентген, це мені дуже не сподобалося
Юлія 31 Октябрь 2024
Клініка дуже сподобалася, все було чудово.
Мілана 03 Сентябрь 2024
В клініці дуже приємний персонал
Денис 03 Сентябрь 2024
Гарне обслуговування, все тактовно, зручно, претензій не було