add_box Аллергология Гинекология Дерматология Диетология Иммунология Кардиология ... еще
«Центр-В» представляет собой широкопрофильный медицинский центр, в стенах которого оказывают услуги по оториноларингологии, фониатрии, дерматологии, кардиологии, эндокринологии, неврологии, неонатологии и др. Ведущее направление работы лечебно-диагностического центра – детская и взрослая оториноларингология. В центре используется современное эндоскопическое оборудование, позволяющее максимально точно ставить правильный диагноз.
Осадчий Андрій Васильович мені дуже сподобався, дав відповіді на моє запитання яке мене цікавило, стосовно моєї проблеми провів гарну консультацію та заспокоїв. Я задоволена візитом залишилася
Максим 09 Май 2025
Я був на консультації в лікаря офтальмолога Мустафаєва Ровшана. Все дуже сподобалось, візит пройшов добре, все швидко і комфортно, Дуже дякую, планую звертатись повторно до цього лікаря.
Ірина 06 Май 2025
Дуже сподобалася клініка, відношення до пацієнтів тут просто чудове. Гарні лікарі, подачі інформації у них дуже хороша, гарно все пояснюють, немає зарозумілих медичних термінів, а навпаки все доволі просто та зрозуміло.
Наталія 30 Апрель 2025
Дуже гарне було обслуговування у цій клініці. Візит пройшов чудово. Дякую.
Лариса 10 Апрель 2025
Гарно нас прийняли у цій клініці, візит прйшов максимально добре. Дякуємо.
Марія 07 Апрель 2025
Обслуговуванням в клініці задоволена, дякую.
Юлія 03 Апрель 2025
Нам дуже сподобалася клініка, візит пройшов чудово. Дякуємо.
Жорж 02 Апрель 2025
До клініки звераюся не вперше, все подобається, звертатимуся в разі потреби і надалі. Дякую.