Медицинский центр Мое здоровье

Отзывы о клинике Медицинский центр Мое здоровье

Медицинский центр
add_box Аллергология Гастроэнтерология Гепатология Дерматология Диетология Инфектология ... еще
Парковка Wi-Fi зона
Медицинский центр "Мое здоровье" - многопрофильное медицинское учреждение, предоставляющее широкий ряд медицинских услуг высокого качества. К услугам пациентов штат квалифицированных профессионалов, представляющих все основные направления современной медицины, полный спектр инструментальной диагностики, собственная лаборатория, широкий выбор физиотерапевтических услуг и массажа, а также возможность вызова специалиста на дом.
access_time_filled пн - пт : 8:00 - 19:00 access_time_filled сб : 9:00 - 14:00 access_time_filled вс : выходной
ул. Хмельницкое шоссе, 92 (2 этаж)на карте
Ленинский
Рейтинг
4.9
Кол-во отзывов
151
Рекомендации
115
3
Рейтинг
Рейтинг клиники рассчитывается на основе
реальных отзывов пациентов
Обратитесь ли вы снова в клинику?
Да Нет
Ваша оценка клинике
Как мы собираем отзывы?
Проверенные отзывы о клинике
151 Отзывы
Рекомендую
Світлана 09 Сентябрь 2021
 В клініці були у лікаря уролога Камлук В.П. Дуже гарне ставлення до пацієнта. Лікар професійний, дуже зрозуміло мені все пояснив, я зрозуміла що мені робити. У мене дуже гарне враження від лікаря. Рекомендую!
Рекомендую
Володимир 28 Декабрь 2020
Адреса вказана абсолютно неточно. Ми провели багато часу, шукаючи просто на території де знаходиться це заклад. Його десь перенесли, кудись переїхав. Оператори не беруть слухавку за двома номерами. Хоча, коли я зайшла на рецепцію, вони сиділи й нічого не робили. І лікаря не була на місці. Ми довго на нього чекали, хоча вже запізнювалися.
Рекомендую
Оксана 20 Июль 2020
Мені не подобається, що в клініці немає комп`ютеризації. Коли я прийшла до лікаря вперше, принесла документи, результати обстеження. Принесла фіброгастроскопію, УЗД. Але коли ми приходимо до лікаря це все залишається, роблять копію або вносять до комп`ютера. Але я прихожу на повторний прийом і лікар знову питає, де всі ці документи! Але навіщо їх носити? Лікар пояснив, що потрібно брати документи щоразу. Бо інформацію до комп'ютера не вносить і лікар сидить все пише від руки. В платних клініках такого і близько немає! Лікар відправила мене на рецепцію, що б підіймати данні. Шукали там четверо, але знайшли. Ще перед другим прийомом я здавала аналізи. Лікар мене питає: "А де Ваші аналізи?" Вона мене, пацієнта, питає де мої аналізи! Я маю прийти на прийом і вони повинні вже бути у лікаря! Знову іду на рецепцію, їх немає! Через хвилин двадцять, коли вже пішов сам лікар, знайшли частину аналізів. На хелікобактер не знайшли, бо забулися внести в реєстр! Хоча я його оплатила! Це рівень районної клініки. Там нема що робити, звідти треба бігти! Це справжня "шарашкіна контора". Ніяка це не клініка, навіть словом - клініка, соромно називати! ЇХ потрібно з відти гнати, чи вчити, набирати когось нового. І лікарю, вже теж потрібно навчитися працювати з комп`ютером. А не працювати так, як працювали в сімдесятих або вісімдесятих роках, минулого століття. Вже є комп`ютери, принтери та сканери. Все пішло вперед!
Рекомендую
Соломия 25 Июнь 2020
Єдине що не сподобалось, що не попала на той час який записувалась.Прийом затримався на 30 хвилин.У мене маленька дитина і я прив'язана до часу. А так загалом сподобалося.
Рекомендую
Наталья 18 Февраль 2020
Все красиво и чисто, на рецепции девушки готовы помочь. Все супер!
Рекомендую
Артем 15 Январь 2020
Клініка мені сподобалася. Буду звертатися ще.
Рекомендую
Микола 14 Декабрь 2019
Лікар невролог компетентний у своїй області та приємний співрозмовник. Все пройшло дуже добре.
Рекомендую
Глеб 11 Март 2019
Очень понравилась работа рецепции, все было немного долго, но нас перезаписали. Очень удобно, что в клинике можно расплачиваться банковской картой, такое есть не у всех клиникам.
Рекомендую
Максим 25 Июнь 2018
На рецепції працює жінка не досить приємна. Вона і з нами неприємно розмовляла, і потім з наступним пацієнтом - літньою людиною - вона також розмовляла негарно.
Рекомендую
Владислав 24 Ноябрь 2017
Мне не очень понравилось помещение в котором принимает доктор.
chevron_left 1 2
Показать еще 8 Отзывыautorenew
chevron_right