add_box Алергологія Гінекологія Дерматологія Дієтологія Імунологія Кардіологія ... ще
«Центр-В» являє собою широкопрофільний медичний центр, в стінах якого надають послуги з оториноларингології, фоніатрії, дерматології, кардіології, ендокринології, неврології, неонатології та ін. Провідний напрям роботи лікувально-діагностичного центру - дитяча та доросла оториноларингологія. У центрі використовується сучасне ендоскопічне обладнання, що дозволяє максимально точно ставити правильний діагноз.
Осадчий Андрій Васильович мені дуже сподобався, дав відповіді на моє запитання яке мене цікавило, стосовно моєї проблеми провів гарну консультацію та заспокоїв. Я задоволена візитом залишилася
Максим 09 Травень 2025
Я був на консультації в лікаря офтальмолога Мустафаєва Ровшана. Все дуже сподобалось, візит пройшов добре, все швидко і комфортно, Дуже дякую, планую звертатись повторно до цього лікаря.
Ірина 06 Травень 2025
Дуже сподобалася клініка, відношення до пацієнтів тут просто чудове. Гарні лікарі, подачі інформації у них дуже хороша, гарно все пояснюють, немає зарозумілих медичних термінів, а навпаки все доволі просто та зрозуміло.
Наталія 30 Квітень 2025
Дуже гарне було обслуговування у цій клініці. Візит пройшов чудово. Дякую.
Лариса 10 Квітень 2025
Гарно нас прийняли у цій клініці, візит прйшов максимально добре. Дякуємо.