Вінниця
Центр-В на вул. Космонавтів

Відгуки про клініку Центр-В на вул. Космонавтів

Лікувальний діагностичний центр
476відгуків
add_box Алергологія Гінекологія Дерматологія Дієтологія Імунологія Кардіологія ... ще
«Центр-В» являє собою широкопрофільний медичний центр, в стінах якого надають послуги з оториноларингології, фоніатрії, дерматології, кардіології, ендокринології, неврології, неонатології та ін. Провідний напрям роботи лікувально-діагностичного центру - дитяча та доросла оториноларингологія. У центрі використовується сучасне ендоскопічне обладнання, що дозволяє максимально точно ставити правильний діагноз.
access_time_filled пн - пт : 8:00 - 20:00 access_time_filled сб : 8:00 - 16:00 access_time_filled нд : вихідний
вул. Космонавтів 53на карті
Замостянський
Рекомендації
Рейтинг клініки розраховується на основі
реальних відгуків
Чи звернетеся в клініку знову?
Так Ні
Ваша оцінка клініці
Як ми збираємо відгуки?
Перевірені відгуки про клініку
150 відгуків
Леонід 16 Червень 2025
Дуже сподобалася ця клініка, візитом залишився дуже задоволений.
Лілія 14 Червень 2025
Щебилок Тетяна Федорівна одразу виявила діагноз. В минулій лікарні не змогли, а тільки подивились моє вухо і призначили одразу знеболюючі які мені не допомагали.  Тетяна Федорівна змінила на інші ліки та додатково питала у вайбері про моє вухо. Я залишилась дуже задоволена візитом.
Андрій 12 Червень 2025
Клініка досить комфортна, тому що новий ремонт і в цілому все зроблено гарно. Рекомендую
Тетяна 11 Червень 2025
Мені все дуже сподобалось, була на консультації у Медведчук Марії Леонідівни. Дуже молода, але дуже розумна лікарка. Спочатку мене це трохи налякало, але потім я зрозуміла, що вона чудовий спеціаліст, все дуже гарно пояснила мені. Дякую.
Аліна 06 Червень 2025
Лікар оглянула дитину подивилась. Дуже ввічлива та хороший лікар
Галина 02 Червень 2025
У клініці було надзвичайно комфортно перебувати. Медперсонал привітний та ввічливий. Дуже сподобалося, що у цій клініці не було черг, не довелося очікувати. Залишилася максимально задоволена візитом в цю клініку.
Оксана 30 Травень 2025
Обслуговуванням та прийомом в медичному центрі повністю задоволена.
Світлана 28 Травень 2025
Жовтан Олена Володимирівна - дуже хороший, відповідальний лікар. Прийом пройшов приємно, лікарем задоволена. Клініка комфортна
Дмитро 27 Травень 2025
Все чудово. Все сподобалось. Загалом прийомом задоволена.
Анна 24 Травень 2025
Калінчук Олександр Олександрович- дуже доброзичливий лікар. Візит пройшов чудово. Сама клініка дуже сподобалася.
Показати ще 10 Відгукиautorenew
5 6 7 8 9 10 11 chevron_right
Філії мережі