add_box Алергологія Дерматологія Імунологія Кардіологія Неврологія Оториноларингологія ... ще
«Центр-В» являє собою широкопрофільний медичний центр, в стінах якого надають послуги з оториноларингології, фоніатрії, дерматології, кардіології, ендокринології, неврології, неонатології та ін. Провідний напрям роботи лікувально-діагностичного центру - дитяча та доросла оториноларингологія. У центрі використовується сучасне ендоскопічне обладнання, що дозволяє максимально точно ставити правильний діагноз.
Проходили обстеження, у цій клініці надзвичайно професійний медперсонал, який прекрасно справляється зі своєї роботою. Нас все повністю влаштувало, залишилися задоволені візитом у цю клініку.
Людмила 31 Жовтень 2024
По клініці у мене негативні враження. Була на прийомі у сімейного лікаря, лікар дуже хороший, до лікаря взагалі зауважень немає. Лікар назначив рентген, була підозра на запалення легень, в клініці таку діагностику не проводять. В такому стані мені довелося їхати в іншу клініку, щоб зробити рентген, це мені дуже не сподобалося
Юлія 31 Жовтень 2024
Клініка дуже сподобалася, все було чудово.
Мілана 03 Вересень 2024
В клініці дуже приємний персонал
Денис 03 Вересень 2024
Гарне обслуговування, все тактовно, зручно, претензій не було
Всеволод 16 Серпень 2024
Клініка сподобалася, дякую.
Єва 09 Липень 2024
Клініка хороша, зверталися не перший раз, раніше відвідували невролога, все влаштовувало