Отзывы о диагностическом центре Диагностический центр Медбуд
- Пн-Пт: 8:00-20:00
- Сб: 9:00-17:00
- Вс: выходной
пр. Лобановского, 17, 1 этаж. На карте
Соломенский , м.Крещатик, м.Лукьяновская, м.Золотые ворота
Как мы собираем отзывыКак мы собираем отзывы?
Клініка дуже сподобалася. Особливо сподобався лікар, який робив діагностику. Дійсно класний та ввічливий спеціаліст.
Не привітні лікарі, навіть не вітаються, не сподобалося обслуговування.
Хорошая клиника, удобное месторасположение, приветливый персонал, приняли чётко по времени.
Усе сподобалось, нормально зробили УЗД, прокоментували, візит пройшов норм.
Сподобалось відношення та швидкість надання послуг.
Сподобалася клініка, все пройшло доволі швидко, якісно та ввічливо. Обслуговування пацієнтів у клініці просто чудове. Все що потрібно було виконали досить добре та якісно. Повністю залишилася задоволена даною клінікою.
Немає нарікань, проведення діагностики відбулося на високому рівні, дякую.
Усе сподобалось й обслуговування, та й взагалі, задоволена усім!
Все було добре, я задоволений клінікою, дякую.
Клініка дуже сподобалася. Чудово все пройшло, все було досить доступно та зрозуміло. Дуже швидко все пройшло та якісно. Залишилися задоволена клінікою.
Дуже фахово, привітно мене зустріли, висновок після діагностики мені дуже ясно пояснили.
У клініці дуже всі ввічливі та уважні. Сама клініка дуже сподобалася, все було просто класно.
Дуже гарний лікар, що проводив РЕГ, загалом візитом задоволена, єдине, досить важко знайти не достатньо вказників, по дорозі до кініки, було досить складно їх знайти.
Тим, як провели діагностику, задоволений, але довелось шукати кабінет, де мали її зробити.
Сподобався персонал - ввічливий та професійний. Після проведеної діагностики усе добре пояснили. Візитом задоволені.
Хороше обслуговування у цій клініці, медперсонал та лікарі гарно ставлять до пацієнтів. Загалом ця клініка мені дуже сподобалася, залишилася задоволена результатами обслідування.
Все сподбалося, візит влаштував, отримано все, на що розраховували, звертатимемося, в разі потреби, дякую!
Доктор диагностики очень отзывчивый, все расспросила и рассказала, денситометрию провели хорошо. Администратор клиники очень хорошо приняла, все было хорошо
Клініка сподобалася, лікарі у клініці теж сподобалися. Але на жаль у нашій країні, не для кожного доступно лікування та проходження обслідування за такі кошти у цій клініці. Загалом цією клінікою я залишилася задоволена.
Проведення діагностик мене цілком влаштувало, дякую.
Все було супер, дуже нам допомогли визначити діагноз, наразі проходимо обстеження далі, дякую.
Дуже сподобалася клініка, діагностику провели добре, приємні фахівці, прийом не очікувала, дівчатка на ресепшен молодці. Клініку рекомендую
У клініці приємна атмосфера.Сподобалося що все пройшло вчасно, всі клініці ввічливі як медперсонал, так і лікарі. Загалом все пройшло нормально.
Все дуже сподобалося у цій клініці. Було все вчасно, оперативно та професійно.
Ми записувалися на діагностику з метою дізнатися параметри рубцевої деформації цибулини дванадцятипалої кишки, в клініку їхали заради цього. Коли отримали висновок, то нічого такого у висновку не було, нам сказали що на знімках все є і потрібно йти до лікаря і він нам все розкаже. Після того ми поїхали в іншу лікарню до іншого лікаря, щоб він нам все пояснив. В клініку більше не звернуся