Сервис DOC.ua полностью бесплатный для пациентов

Отзывы о диагностическом центре МЦ «ВВ Клиника» (VV Clinic)

Диагностический центр
  • Оплата карточкой,
  • Wi-Fi зона,
  • Пн-Сб: 9:00-16:00
  • Вс: выходной

ул. Вадима Гетьмана, 1В . На карте

Соломенский , м.Шулявская

Кол-во отзывов

203
Рекомендации

184

2

Рейтинг диагностического центра рассчитывается на основе реальных отзывов пациентов

Как мы собираем отзывы

Как мы собираем отзывы?

Все отзывы достоверны и получены в результате опроса пациентов, побывавших на приеме у врача

Мы записываем вас к врачу

Вы приходите на прием

Мы звоним и спрашиваем ваше мнение о приеме

Публикуем ваше мнение в анкете врача

Спасибо, мне все понятно

Дуже чемний лікар який проводив Електрокардіографію, на рецепції зустріли чудово. Ми задоволені.

Ксенія, 10.05.2024

Клініка зручна, уважний персонал, діагностику зробили добре, дякую.

Ірина, 22.03.2024

Пройшло все добре. Лікар який робив нам діагностику, дуже хороший, кваліфікований спеціаліст. Дуже все сподобалося у клініці. При потребі будемо ще звертатися у цю клініку обов'язково.

Вікторія, 21.03.2024

Все пройшло добре, дуже все сподобалося у цій клініці,

Ольга, 16.03.2024

В клініці чудове обслуговування. Рекомендую

Петро, 14.03.2024

Привітний персонал, надали всю інформацію які послуги надають, з якими страховими компаніями працюють. Діагностику провели, все було добре

Олена, 14.03.2024

Вже не вперше була в цій клініці, вона мені подобається.

Лариса, 20.02.2024

Сподобалася клініка, все зручно, діагностику зробили якісно, дякую.

Марина, 15.02.2024

Мне пришлось ожидать свой прием, предыдущий пациент опоздал, пациента приняли, а мне почему-то пришлось ожидать, хотя я в клинику пришла вовремя, спешила чтобы не опоздать. Это мне очень не понравилось и это я сказала администраторам в клинике. Доктор УЗИ специалист очень хороший, доктором очень довольна. Доктор все объясняла и все спрашивала, интересовалась, советовалась

Надія, 27.01.2024

Клініка нормальна. Мене більше хвилював лікар. Лікар хороший,  без питань.

Микола, 06.01.2024

Сподобався візит до клініки - лікар УЗД, була із професійним підходом, усе пройшло добре.

Ірина, 30.12.2023

Все сподобалось, привітний персонал, гарні лікарі, дали хороші поради.

Дмитро, 25.11.2023

Гарний лікар який проводив УЗД серця, уважно провела УЗД, гарно все розповіла,  на мої запитання надала відповіді. В клініці комфортно було знаходитись.

Владислав, 11.11.2023

Процедура сама по собі не дуже приємна, а в клініці все добре, прийняли навіть раніше

Євгеній, 31.10.2023

Візит пройшов добре - починаючи з привітних на ресепшені, закінчуючи лікаркою, що робила УЗД дитині, була привітна та професійна, розмовляла з дитиною, сину біло комфортно

Матвій, 05.10.2023

Мені не сподобалось те що робились не коректні коментарі по відношенню чому мене послали на УЗД. Я більше користуватися ВВ клінікою не буду, рівень компетенції та етики мені теж не сподобалось.

Ірина, 05.10.2023

Усе пройшло добре, ніяких нарікань нема, а лише подяка за допомогу.

Алла, 03.10.2023

Все пройшло дуже чудово. Дуже вдячний що лікар зробив УЗД жовчного міхура  швиденько, якісно та детально пояснив про мою проблему про подальші події.

Владимир, 29.09.2023

Все добре, все гарно, сервіс мені сподобався.

Ірина, 23.09.2023

В клініці ввічливий персонал, оперативно мене прийняли, кардіограму було зроблено якісно. В загалом задоволений

Павло, 15.09.2023

Лікарка була дуже приємна, все зрозуміло пояснила, було комфортно.

Катерина, 08.09.2023

На ресепшене были все увлечены своими делами, не достоверную предоставили мне информацию. Я считаю что персонал клиники не ответственные

Анжелика, 07.02.2022

Я не змогла знайти клініку з першого разу. Ходила навколо будинків і не могла зайти до двору. В самій клініці комфортно, а місце розташування - жахливе!

Оксана, 10.12.2021

Меня хорошо встретили, под кабинетом подождал буквально минуту, сделали УЗИ, подождал еще минуты три, пока напечатали заключение. Все было сделано быстро без задержек.

Андрей, 06.10.2021

Прекрасний персонал, дуже комфортно. Все на вищому рівні

Олена, 05.03.2021
Центры поблизости

ул. Героев Мариуполя 6. На карте

Голосеевский

4.9

пр-т. Владимира Ивасюка (Героев Сталинграда), 20. На карте

Оболонский

5

бульвар Кольцова, 14д . На карте

Святошинский

4.9

Коцюбинское, ул. Доковская 14/1. На карте

Святошинский

ул. Соломенская, 11а (Клініка знаходиться біля м. Вокзальна (5 хв їзди ) та м. Олімпійська 12 хв. їзди). На карте

Соломенский