Отзывы о диагностическом центре Диагностический центр Медбуд

• Пн-Пт: 8:00-20:00
  • Сб: 9:00-17:00
  • Вс: выходной

пр. Лобановского, 17, 1 этаж. На карте

Соломенский , м.Крещатик, м.Лукьяновская, м.Золотые ворота

Как мы собираем отзывы

Как мы собираем отзывы?

Мы записываем вас к врачу

Вы приходите на прием

Мы звоним и спрашиваем ваше мнение о приеме

Публикуем ваше мнение в анкете врача

Спасибо, мне все понятно

Дуже все сподобалося в даній клініці. Візит пройшов в доволі комфортній та приємній атмосфері, все було добре.

Наталія, 16.12.2024

Візит в клініку пройшов добре, сама клініка гарна, медпрацівник зустрів і запросили на діагностику, проконсультували, все, як треба, розказали, детально скерували мої дії під час діагностики, заспокоїли, дали рекомендації, все було з посмішкою. З клініки я пішла задоволена

Валентина, 09.12.2024

Персонал дуже уважний, досвідчений. Лікарі УЗД спеціаліст професіонал своєї справи, уважно вислухав скарги, оглянув, зробив дослідження УЗД і видав висновок. Все було чудово, я задоволена

Марія, 05.12.2024

Досить комфортно було в цій клініці. Візит пройшов чудово.

Тетяна, 05.12.2024

Клініка дуже сподобалася. Візит пройшов доволі нормально.

Денис, 04.12.2024

Клініка дуже хороша, все було просто супер.

Артем, 04.12.2024

Персонал клініки привітний, клініка чиста, красива. Лікар, який проводив гастроскопію, дуже уважний, заспокоював постійно. Діагностика пройшла добре, я задоволена як проводилася діагностика

Олена, 03.12.2024

Все сподобалось, швидко та оперативно провели обстеження.

Катерина, 30.11.2024

Робила УЗД. Залишилась дуже задоволена, особливо лікарем. Дякую.

Олена, 25.11.2024

У клініці було досить зручно та комфортно. Сподобалося що не потрібно було очікувати на візит, все пройшло вчасно. Діагностику провели оперативно та доволі якісно.

Віктор, 20.11.2024

Дуже сподобалася клініка. Все було чудово.

Надія, 18.11.2024

Дуже задоволені, оцінюю на сто із ста, звертатимуся, в разі потреби, дякую.

Ксенія, 15.11.2024

Мої вітання усім! Для мене лікар Сергій Євгенович - найкращий кардіолог і дуже досвідчений фахівець. Я задоволена З ним надійніше рухатися в бік здоровʼя як ментального так і фізичного! Дякую, Лікаре!

Сергій, 13.11.2024

Гарне обслуговування в клініці, все добре було, дякую.

Дарія, 07.11.2024

Сподобалася клініка. Візит пройшов чудово. Все було ввічливо та чемно.

Олександра, 06.11.2024

Дуже задоволена проведенням діагностики та осблуговуванням. Планую проходити подальші обстеження. Дякую.

Наталія, 04.11.2024

Записувались в цю клініку на УЗД дослідження. Візитом вкрай не задоволені.  Ми провели в клініці більше, ніж 2 години, хоча приїхали вчасно.

Ніна, 02.11.2024

Прийняли дуже добре, гарне відношення до пацієнтів. Обслуговування та обстеження на рівні. Персонал дуже добросовісно відноситься до своєї роботи. Ні одного негатива до себе я не відчула з їхньої сторони. Мені дуже приємно було, я задоволена.

Тетяна, 29.10.2024

Все сподобалось, залишились тільки позитивні відгуки.

Наталія, 24.10.2024

Все добре, задоволена обслуговуванням. Дякую.

Тамара, 23.10.2024

Все дуже сподобалось. Дякую. Дуже оперативно і гарне відношення.

Марія, 18.10.2024

Дуже хороші враження, персонал клініки, починаючи від адміністрації клініки до лікаря, всі були ввічливі зі мною, зауваження до обслуговування не було. Якщо буде необхідно, звернусь в клініку ще

Вікторія, 18.10.2024

Дуже дякую лікарю, за 43 роки перший раз глотав зонт, завжди хвилювався що це непосильно для мене, але ми це зробили, легко і швидко. Лікарю подяка за професіоналізм ?☺️????

Крумка Сергій Валерійович , 11.10.2024

Проведенням діагностики задоволена, все добре. дякую.

Анастасія, 08.10.2024

У клініці дуже хороше обслуговування, все було добре. Лікар дуже сподобався, який проводи діагностику. Все прекрасно пояснив та надав чудову консультацію.

Володимир, 03.10.2024
Центры поблизости