Отзывы о диагностическом центре Диагностический центр Медбуд
- Сб: 9:00-17:00
- Вс: выходной
пр. Лобановского, 17, 1 этаж. На карте
Соломенский , м.Шулявская, м.Вокзальная
Как мы собираем отзывыКак мы собираем отзывы?
В клініку зверталась на обстеження УЗД, все дуже сподобалося, лікар все чітко пояснив, все було зрозуміло, питань взагалі нема.
Були в цій клініці на флюорографії, ми задоволені. Можу оцінити візит до клініки на п'ять балів. Все пройшло досить швидко, дуже коректно і без жодних проблем. Дякуємо.
Был самый первый приём у другого врача. Врач успокаивала. Здесь мое личное мнение немного не так . Я пришла посмотрели подождала результаты и ушла К работе врача никаких претензий нет отличная женщина видно знает своё дело все круто было
Все було максимально добре , комфортно . Лікарі дуже ввічливі все було на вищому рівні
Ми виконували УЗД діагностику, дуже нам все сподобалось, чудова клініка, дуже гарні спеціалісти, єдине зауваження, була дуже велика черга для того, щоб оплатити послугу, там була лише одна людина, але це дрібниці, в цілому візитом задоволені.
Сподобалось відношення лікарів, все було швидко. чисто в клініці. Все добре.
Сподобалось відношення лікарів, все було швидко. чисто в клініці. Все добре.
Візит пройшов добре у цій клініці. Дякую.
Візит пройшов швидко. Сподобалося, що у клініці мене прийняли раніше по часу, залишився задоволений візитом, все було добре.
Все було супер у клініці, вода є, сервіс хороший. Візит пройшов швидко, сподобалося що у клініці доволі адекватні ціни не медичні послуги, напрочуд недорого, якщо порівнювати з іншими клініками.
Лікарі дуже турботливі і звертають увагу на все.
Дуже кваліфікований і оперативний спеціаліст.
Місцеперебування клініки дуже зручне, діагностику провели швидко і якісно. Мені усе сподобалось.
Була в цій клініці на діагностиці, виконувала рентген. Дуже сподобалось те, що всі спеціалісти дуже кваліфіковані, дуже уважні до своїх пацієнтів, і бажають якось допомогти.
На візиті все пройшло класно. Дуже все сподобалось. Я задоволена. Мені сподобався дуже спеціаліст, як професіонал, який проводив узд. Сподобалось перебування в клініці. Я обов'язково сюди ще повернусь.
Классный доктор который делал мне УЗИ, УЗИ было проведено качественно, я получила ответы на свои вопросы от доктора. Мне все понравилось. Единственное, что мне не понравилось, в клинике большое помещение, было трудно найти кабинет доктора и на ресепшене никого не было, пришлось искать самой кабинет.
Доволі добре пройшов візит у цій клініці. Все дійсно було напрочуд швидко та якісно. Адміністратор на рецепції гарно мене зустрів, все показав та пояснив. Я дуже залишилася задоволена візитом.
Все було добре відмінно без черги прийшов все швидко зробив все відмінно
Все дуже швидко було зробили я навіть не знала що флюорографія так швидко робиться результат миттєво . Все сподобалось
Мені все дуже сподобалося у цій клініці. Чудово та швидко пройшов візит. Дуже привітні адміністратори працюють на рецепції.
Добре все зробили, я задоволений проведенням діагностики, дякую.
Дуже хороший комфорт у цій клініці, мені все дуже сподобалося. Дякую
Мені сподобалось, гарна клініка. Лікар був дуже уважний. Все добре.
Оцінюю візит на найвищій бал, задоволений, дякую.
У клініці дуже все сподобалося, візит пройшов добре. У самій клініці доволі чисто, все красиво та дуже приємний персонал.