Сервис DOC.ua полностью бесплатный для пациентов

Отзывы о диагностическом центре Диагностический центр Медбуд

Диагностический центр
  • Аптека в клинике,
  • Оплата карточкой,
  • Wi-Fi зона,
  • Пн-Пт: 8:00-20:00
  • Сб-Вс: 9:00-14:00

пр. Лобановского, 17, 1 этаж. На карте

Соломенский , м.Крещатик, м.Лукьяновская, м.Золотые ворота

Кол-во отзывов

2435
Рекомендации

2289

31

Рейтинг диагностического центра рассчитывается на основе реальных отзывов пациентов

Как мы собираем отзывы

Как мы собираем отзывы?

Все отзывы достоверны и получены в результате опроса пациентов, побывавших на приеме у врача

Мы записываем вас к врачу

Вы приходите на прием

Мы звоним и спрашиваем ваше мнение о приеме

Публикуем ваше мнение в анкете врача

Спасибо, мне все понятно

Все добре пройшло. У клініці чисто, красиво, комфортно. Пройшло все досить добре. Клініка хороша, одне було незручно, біля клініки немає нормального місця для паркування авто. 

Олена, 01.03.2024

Гарна клініка та персонал, звертатимемося, маємо ще пройти обстеження і лікування, дякую.

Людмила, 01.03.2024

Дуже комфортна клініка, все акуратно, сервіс на найвищому рівні, діагностику зробили швидко, дякую.

Віра, 01.03.2024

Мені дуже сподобався персонал клініки, дуже уважний, все пояснили, дали рекомендації яку діагностику краще зробити в моєму випадку, все доступно, я все пояснила. В клініку зверталася не перший раз, клініка змінилася в кращий бік, всі уважні, прийом не очікувала, лікар запросив до себе на прийом навіть раніше. 

Валентина, 26.02.2024

Все дуже добре пройшло. Клініка дуже сподобалася.

Тетяна, 26.02.2024

Загалом прекрасна клініка, я зайшла з великим ентузіазмом, але хотілося б більш розширеної інформації по діагностиці, можливо це й не передбачається і не входить у ту суму, що була сплачена. Крім того, для мене було дивно, що місця, де повинна була сідати ц прилягти під час діагностики не були покриті одноразовим простирадлом? Ні, коли я запитала, мені дали маленьку пелюшку, але я не знала, під що її підкласти. Як на мій розсуд, це виглядає досить дивно, що за той кошт, що сплачується за діагностику, не можна надати належне одноразове покриття.

Тетяна, 22.02.2024

 В клініці хороший спеціаліст діагностики лікар Коваль. На мій погляд, дуже хороший лікар, все зробив точно, нічого зайвого, всім поцікавився, на всі питання дав відповідь. Клініка хороша, простора. Персонал уважний.

Віра, 21.02.2024

Сподобалось відношення й те, що в клініці працюють гарні фахівці.

Оксана, 20.02.2024

Персонал привітний, на всі питання відповідають, допомагають

Михайло, 19.02.2024

Визитом осталась довольна, так как врач, что поводила диагностику, посоветовала к какому врачу нужно будет обратиться, для дальнейшего лечения, правда в начале сказала всё-таки за направлением обратиться к своему семейному врачу.

Ірина, 10.02.2024

В цілому все більш - менш добре, але для такого рівня закладів, доречним було б направляти результати досліджень пацієнту в електронному вигляді, а не тільки на папірцях.

Стелля, 10.02.2024

Усе було дохідливо, зрозуміло пояснено. Візитом задоволений.

Геннадій, 09.02.2024

Робота персоналу не викликала нарікань, але в самій клініці незатишно, як для приватної клініки,це одразу відчувається.

Тетяна, 08.02.2024

Все пройшло успішно, черг не було, отримала допомогу в клініці, на рецепції сидить приємна дівчина. Дуже приємна лікарка як провела  Денситометрія хребта і проксимального відділу в обидвох стегнах.

Людмила, 08.02.2024

Сподобалось відношення персоналу та професійність лікаря діагноста.

Роман, 03.02.2024

Сподобалося у клініці. Дуже швидко все пройшло, професійно все було. Все добре.

Алла, 03.02.2024

Все  чудово пройшло, ми задоволені клінікою.

Володимир, 01.02.2024

Все добре, але виникало питання щодо обстеження дитини, лікар був дещо напружений, казав, що приймає дорослих..але обстеження зробив, хоча і з такими коментарями.

Наталія, 29.01.2024

Все було чудово, все сподобалося. Відбулося все вчасно і краще все нам зробили, ніж ми очікували. Спасибі.

Любов, 25.01.2024

У клініці чисто, охайно привітні люди. На всі питання відповіли. Все провели, показали, розповіли, все що треба зробити, зробили. Все добре пройшло.

Алла, 20.01.2024

Доктор класний. Клініка теж дуже класна. Обладнання сучасне у клініці. Але є проблеми не знаєш куди йти. Дуе складно знайти клініку.

Олена, 20.01.2024

Велике дякую персоналу на ресепшені, а також лікарю діагносту, мені все дуже сподобалося!

Надія, 09.01.2024

В цій клініці вже не вперше, усим задоволена, дякую!

Леся, 03.01.2024

Загалом візитом залишилась задоволеною - привітний персонал, добре зустріли, але! не коректно працювала програма, з допомогою якої мені робили денситометрію, обіцяли, що коли полагодять її, одразу надішлють мені на пошту результат обстеження, але вже минула доба, а висновку досі ще немає. До того ж клініку досить важко було знайти, перш ніж я потрапила до них прийшлось поблукати, бо не було вказників куди прямувати.

Ольга, 02.01.2024

Мені дуже все сподобалось, персонал привітний, дуже гарно мене прийняли, діагностику провели, я задоволена

Наталья, 28.12.2023
Центры поблизости

ул. Композитора Мэйтуса, 5. На карте

Голосеевский

4.9

ул. Волошская, 50/38 (вход со стороны ул. Введенской). На карте

Подольский

4.9

Пр-т. Героев Сталинграда, 20. На карте

Шевченковский

4.8