- Аптека в клініці,
Консультація алерголога повторна600 грн Записатися
Консультація алерголога онлайн500 грн Записатися
- Аптека в клініці,
Другие алергологічні клиники в Львові
Медицинский центр «Венера» специализируется на предоставлении качественных, квалифицированных и современных медицинских услуг по поводу диагностики и терапии заболеваний гинекологического, венерологического, урологического, дерматологического спектра, а также в сфере интимной пластики, используя безопасную ультразвуковую диагностику, лабораторные исследования, надежные и проверенные препараты. Также в медицинском центре «Венера» предоставляются косметологические, и дермато-косметологические услуги высокого уровня. Вам гарантировано окажут необходимую помощь, обеспечат комфорт и анонимность ще
«VeroMed» – це багатопрофільний медичний центр, що відповідає найвищим світовим стандартам надання медичної допомоги. Cпеціалісти МЦ забезпечать Вас лише якісним медичним обслуговуванням. ще
вул. Генерала Юнаківа,9. На карті
Залізничний
Це перший філіал приватної поліклініки «Веселка», що з'явився у Львові. Розташований заклад на проспекті Червоної Калини. Прийом дітей ведуть лікарі, що працюють в напрямках алергології, гастроентерології, дерматології, імунології, кардіології, неврології, ортопедії, офтальмології та ін. Спеціалісти клініки постійно проходять курси підвищення кваліфікації, відвідують майстер-класи та семінари ще
Лікарня з комплексним наданням медичних послуг. Консультація, діагностика, лікування, профілактика захворювань з усіх напрямків сучасної медицини, планові лікування у стаціонарних умовах, оперативні втручання будь-якої складності. Стаціонар працює 24/7 ще
Це філіал львівської дитячої приватної поліклініки «Веселка», розташований в Шевченківському районі. Тут маленьких клієнтів приймають лікарі, які працюють в напрямках педіатрії, отоларингології, ортопедії, неврології, дерматології, гінекології, офтальмології. Кваліфіковані спеціалісти проводять також УЗ-діагностику. Лікарі поліклініки «Веселка» використовують в роботі сучасну апаратуру і регулярно проходять тренінги і майстер-класи, а завдяки індивідуальному підходу до кожної окремої дитини, пацієнти почуваються природно у стінах поліклініки ще
Медичний центр Giorno - це мережа сучасних багатопрофільних мед центрів та сімейних стоматологій. Наразі мережа Giorno вже налічує 5 клінік, але попереду відкриття нових локацій. Медичний центр проводить діагностику та лікування дорослих і дітей з основних напрямків медицини. ще
Надійний медичний простір, в основі якого зароджується культура здорового, щасливого та задоволеного пацієнта. Медичний центр працює з передовими медичними технологіями та застосовує унікальні мультидисциплінарні підходи. У клініці працюють лікарі-науковці та лікарі з досвідом більше 20 років. Команда лікарів працює у форматі консиліума для вибору тактики ведення пацієнта у складних клінічних випадках, через призму загального стану організму. Основні напрямки: судинна хірургія, урологія, діагностика повного спектру, поліклінічне відділення, яке налічує більше 20 спеціалістів різних напрямків. ще
Перша приватна спеціалізована дитяча поліклініка ВЕСЕЛКА® відкрилась 22 лютого 2015 року у Львові. З цього дня розпочалась історія розвитку мережі медичних центрів під веселковим крилом пташки Зорени – оберегом усіх ВЕСЕЛОК. Батьки довіряють нам найцінніше – здоров’я дітей. Ми цінуємо цю довіру. Щодня допомагаємо дітям бути здоровими. Виконуємо свої обов’язки якісно й швидко. У кожному конкретному випадку обираємо найменш травматичні та найбільш ефективні методи лікування. У роботі ми керуємось принципами виключно доказової медицини. Пропагуємо профілактичні заходи та здоровий спосіб життя. Ми беремо на себе соціальну відповідальність, надаючи знижки на медичні послуги незахищеним верствам населення: дітям з особливими потребами, дітям-сиротам, дітям учасників АТО та багатодітним сім’ям. ще
Мережа медичних центрів ВЕСЕЛКА® працює з 2015 року. Ми переконані, що здоров’я країни починається зі здоров’я сім’ї. Наша місія – щаслива та здорова сім’я, де дбають про здоров’я з перших кроків та вважають лікаря своїм товаришем. ще