Львів
«VeroMed»

«VeroMed»

Медичний центр
179відгуків
add_box Акушерство Алергологія Венерологія Гастроентерологія Гінекологія Дерматологія ... ще
Аптека в клініці Паркінг Оплата карткою Wi-Fi зона
«VeroMed» - це багатопрофільний медичний центр, що відповідає найвищим світовим стандартам надання медичної допомоги. Напрямки МЦ : флебологія, хірургія, ультразвукова діагностика судин нижніх кінцівок, дерматоонкологія, косметологія, неврологія, проктологія, лабораторна діагностика та ін.
access_time_filled пн - пт : 9:00 - 19:00 access_time_filled сб : 9:00 - 16:00 access_time_filled нд : вихідний
вул. Генерала Юнаківа,9на карті
Залізничний
Рекомендації
Рейтинг клініки розраховується на основі
реальних відгуків

«VeroMed» – це багатопрофільний медичний центр, що відповідає найвищим світовим стандартам надання медичної допомоги. Cпеціалісти МЦ забезпечать Вас лише якісним медичним обслуговуванням.

Колектив центру – це велика дружня сім’я. І вони з великою любов’ю і турботою відносяться до кожного свого пацієнта.
Лікарі медичного центру «VeroMed» постійно підтримують і підвищують рівень своїх професійних навиків на основі передових досягнень світової медицини. І все це завдяки вузькій спеціалізації кожного працівника.
Медичний центр «VeroMed» обладнаний своєю сучасною лабораторно-діагностичною базою.

На сьогоднішній день для Вас функціонують наступні напрямки медицини:

• флебологія
  • хірургія та пластична хірургія
  • трихологія та трансплантація волосся
  • дерматологія
  • ендокринологія
  • гастроентерологія
  • сексологія
  • УЗ-діагностика

Комплексний підхід – це основний принцип в роботі центру.
Тому, що найкращий результат при лікуванні багатьох захворювань може дати лише спільна робота лікарів різних спеціальностей.

МЦ «VeroMed» забезпечує:

• безпеку лікування та проведених процедур;
  • тільки необхідні для кожного конкретного випадку діагностичні та лікувальні призначення;
  • повну конфіденційність в будь-яких питаннях.

В медичному центрі «VeroMed» проводять:

• ультразвукову діагностику судин та лазерне лікування варикозної хвороби вен нижніх кінцівок;
  • склеротерапію судинних “зірочок” на ногах, лікування трофічних виразок;
  • заміри та підбір компресійного трикотажу (лікувального та профілактичного) провідних фірм Європи;
  • трансплантацію волосся методом FUE; пересадку волосся в зону брів;
  • реконструкція волосся, лікування шкіри голови, плазмо та мезотерапію;
  • безопераційне лікування геморою, лігування латексними кільцями;
  • лікування запальних та онологічних захворювань товстої кишки і аноректальної зони;
  • дерматоскопію, кріодеструкцію, кріомасаж обличчя, діатермокоагуляцію;
  • діагностику родимок та раку шкіри, видалення новоутворів шкіри (папіломи, бородавки, невуси);
  • лікування сечокам’яної хвороби, еректильної дисфункції, варикоцеле, циститу;
  • лікування чоловічого безпліддя, нетримання сечі, простатиту;
  • забір крові та аналізи;
  • повний спектр косметологічних процедур, включаючи сучасні ін’єкційні методики;
  • біревіталізацію, ботокс, пілінги, ELOS-епіляцію та ELOS-омолодження ;
  • профілактику, діагностику та лікування болів голови та спини, головокружіння та шуму, паморочення, тривоги та депресії, безсоння;
  • діагностику, лікування та профілактику хвороб серця;
  • електрокардіограму та ехокардіограму серця;
  • мануальну терапію, Су-Джок терапію, грязетерапію, моксотерапію, вакуумну терапію, аурікотерапію;
  • загально-оздоровчий та лікувальний масаж, хіджаму, остеопатію;
  • навколосуглобові та внутрішньосуглобові ін'єкції;
  • накладання фіксуючої пов’язки та полімерного гіпсу, пункцію суглобу, кінезіотейпування;
  • лікування серонегативних спондилоартритів, системних захворювань, ревматоїдних атритів, синдрому Рейно, остеоартриту, остеопорозу, ревматизму;
  • УЗД-обстеження (щитоподібної та підшлункової залози, черевної порожнини і нирок, печінки, серезінки)та інші процедури.

МЦ високо цінує не лише Ваше здоров’я, але й Ваш час. Тому без будь-яких черг Ви можете пройти діагностику та лікування в центрі, попередньо записавшись на прийом.

Головна ціль – здоровий і задоволений пацієнт!
Медичний центр «VeroMed»- це обслуговування високого рівня і відповідальність за кожного пацієнта.

Перевірені відгуки про клініку
Діана 14 Листопад 2024
Дуже все сподобалося у клініці. Все добре було.
Віталій 11 Листопад 2024
Дуже все сподобалося у цій клініці.
Наталія 02 Листопад 2024
Все було супер! Мені сподобався візит. Персонал на ресепшен дуже приємний. Лікар, Стеців Юрій Романович, дуже ґрунтовно зі мною поспілкувався. Я задоволена як працює клініка
Юлія 08 Жовтень 2024
Довелося чекати 25 хвилин, це не сподобалося.
Альона 05 Серпень 2024
Сподобалось відношення.