Приватні клініки Львова в районі Галицький (34)

Дивитись лікарів Львова

Шпиталь Шептицького

Медичний центр
256відгуків
Оплата карткою
Шпиталь Шептицького – ваша професійна клініка здоров'я та любові! Ми - унікальна медична установа, в якій з турботою та любов'ю підходимо до лікування кожного нашого пацієнта: чи то дорослі, чи дітки. Наш медичний заклад було засновано ще 1903 року видатним українським благодійником митрополитом Андрієм Шептицьким. А сьогодні – Шпиталь це не просто лікарняний заклад, а заклад, який надає амбулаторне та стаціонарне лікування, поєднуючи медичну та ментальну підтримку. Це саме той заклад, де Ви відчуватимете увагу та професіоналізм від кожного працівника.
access_time_filled пн - пт : 8:00 - 21:00 access_time_filled сб : 9:00 - 18:00 access_time_filled нд : 9:00 - 15:00
вул. Озаркевича, 4на карті
Галицький
Медичний центр «Мати та дитина»
185відгуків
Медичний центр «Мати та дитина» — це спеціалізована медична установа, де команда досвідчених фахівців надає професійну допомогу з питань репродуктивного здоров’я, планування та ведення вагітності, пренатальної діагностики, гінекології, урології. Щороку сотні пар отримують у нас підтримку на шляху до здійснення своєї мрії стати батьками. Ми створюємо атмосферу турботи, комфорту та забезпечуємо необхідну психологічну підтримку кожному пацієнту.
access_time_filled пн - пт : 9:00 - 17:00 access_time_filled сб : 9:00 - 15:00 access_time_filled нд : вихідний
вул. Замарстинівська, 85Ана карті
Шевченківський
Центр подології FOOTpraktik

Центр подології FOOTpraktik

Лікувальний діагностичний центр
31відгук
add_box Подологія ... ще
FOOT praktik - один з найкращих центрів сучасної подології не тільки у Львові а й в Україні. В нас працюють сертифіковані спеціалісти вищої категорії, які займаються вирішенням проблем шкіри на стопах - бородавки, тріщини, мозолі, натоптиші. Проблеми нігтів - врослі нігті, обробка грибкових нігтів, деформовані, потовщені. Також ми проводимо обробку діабетичної стопи, апаратний педикюр, компʼютерну діагностику стоп, виготовлення індивідуальних ортопедичних устілок.
access_time_filled пн - сб : 8:00 - 21:00 access_time_filled нд : вихідний
вул. Зелена, 37на карті
Клініка естетичної медицини Мирослави Новосільської у Львові
Оплата карткою Wi-Fi зона
Клініка естетичної медицини Мирослави Новосільської у Львові займається лікуванням усіх видів захворювань та патологій естетичного направлення. У медичному закладі працюють кваліфіковані спеціалісти, які у своїй роботі використовують інноваційне обладнання та сучасні косметичні засоби. У стінах клініки проводять лікування шрамів і рубців без оперативного втручання, омолодження шкіри, лікування алопеції
access_time_filled пн - нд : 10:00 - 22:00
пл. Данила Галицького, 2на карті
Галицький
Приватний кабінет лікаря Онищак З.М.
15відгуків
add_box Дерматологія ... ще
Оплата карткою Wi-Fi зона
У приватному кабінеті дерматолога проводиться діагностика та лікування дерматологічних захворювань у дітей від 0 та дорослих. Лікуються алергічні, контактні та атопічні дерматити, мікози, піодермії, акне, кропивниця, себорейний дерматит, псоріаз тощо. Проводяться дерматоскопічні обстеження новоутворів шкіри.
access_time_filled пн - нд : 9:00 - 19:00
вул. Пантелеймона Куліша, 25/1на карті
Медауріс

Медауріс

Практикуючий лікар
4відгуки
Дитяча кімната Оплата карткою Wi-Fi зона
Отоларингологія дитяча і доросла. Комплексна діагностика слуху у дорослих і дітей. Ендоскопічна ЛОР діагностика. Слухопротезування
access_time_filled пн - нд : 9:00 - 20:00
вул. Дорошенка, 71на карті
Клініка професора Стефана Хміля у Львові
Паркінг Оплата карткою Wi-Fi зона
Клініка професора Стефана Хміля у Львові надає широкий спектр медичних послуг, зокрема в галузі гінекології, включаючи оперативні втручання та допоміжні репродуктивні технології. Тут кожен пацієнт отримує індивідуальну увагу та піклування. З повагою до Вас та Вашого здоров'я, ми прагнемо забезпечити високоякісну медичну допомогу в дружній атмосфері.
access_time_filled пн - пт : 8:00 - 18:00 access_time_filled сб : 9:00 - 15:00 access_time_filled нд : вихідний
вул. Липова Алея, 13на карті
ДВ, медичний центр

ДВ, медичний центр

Медичний центр
154відгуки
Медичний центр «ДВ» був створений 1998 року. Це перша приватна клініка Львова. Вона розташована в центрі міста і надає комплексну медичну допомогу як дорослим так і дітям
access_time_filled пн - пт : 10:00 - 18:00 access_time_filled сб : вихідний access_time_filled нд : вихідний
вул. Дорошенка, 65на карті
Подологічний центр Наталії Гринчишин
82відгуки
add_box Подологія ... ще
Паркінг Оплата карткою Wi-Fi зона
Подологічний центр Наталії Гринчишин пропонує послуги висококваліфікованих спеціалістів. Серед головних напрямків, в яких працює клініка — апаратний медичний педикюр
access_time_filled пн - сб : 9:00 - 19:00 access_time_filled нд : вихідний
вул. Стрийська 33на карті
IQMED

IQMED

Клініка
76відгуків
Паркінг Дитяча кімната Оплата карткою Wi-Fi зона
IQMED - клініка розумних медичних рішень. Місія IQMED - впровадження культури цілісного лікування й запобігання хронічним захворюванням заради покращення життя, використовуючи сучасні методи діагностики та лікування. Особливість IQMED - лікування “на стику спеціалізацій”, за потреби залучаючи до процесу лікування фахівців кількох суміжних напрямків.
access_time_filled пн - пт : 9:00 - 20:00 access_time_filled сб : 9:00 - 14:00 access_time_filled нд : вихідний
вул. Липова Алея, 15на карті
Галицький
Показати ще 10 Клінікиautorenew