Приватні клініки Львова в районі Галицький (33)

Дивитись лікарів Львова

Стоматологична клініка
4відгуки
add_box Стоматологія ... ще
Wi-Fi зона
Стоматологічна клініка «Олдент» пропонує високоякісні послуги у напрямках лікування, реставрації, протезування та профілактики захворювань зубів. Кваліфіковані спеціалісти клініки «Олдент» нададуть усю необхідну допомогу вашим зубам, починаючи від процедури відбілювання емалі і завершуючи знімним або незнімним протезуванням. Для усіх стоматологічних робіт у клініці «Олдент» використовується лише нове обладнання та найсучасніші стоматологічні матеріали. Якість та професіоналізм майстрів клініки «Олдент» подарують кожному пацієнту неймовірну та сяючу посмішку.
access_time_filled пн - сб : 9:00 - 20:00 access_time_filled нд : вихідний
вул. Лесі Українки 35 / 10ана карті
Приватний стоматологічний кабінет Муренець Анжели Вікторівни
add_box Стоматологія ... ще
Генератор в клініці Паркінг
У кабінеті надається повний обсяг стоматологічних послуг. В медичному закладі проведуть комп’ютерну діагностику будь-якого спрямування, нададуть фахову консультацію. Спеціалісти клініки гарантують якісне і безпечне лікування та високий сервіс.
access_time_filled пн - чт : 9:00 - 18:00 access_time_filled пт : 9:00 - 16:00 access_time_filled сб : вихідний access_time_filled нд : вихідний
вул. І.Франка, 83на карті
Клінічна лікарня Львівської залізниці
add_box Гінекологія Нейрохірургія Терапія УЗ-діагностика Ендоскопія ... ще
Клінічна лікарня Львівської залізниці – це сучасний медичний центр зі стаціонаром на 555 ліжок, де в будь-який час доби надають допомогу пацієнтам та клієнтам з наявними патологіями здоров’я. Окрім цього пропонується також діагностика всіх органів та систем організму за допомогою сучасного обладнання. Лікарня включає в себе міждорожні центри ендоскопії, ендохірургії, ендоурології, а також центр жінки. Візитною карткою, яка свідчить про рівень професіоналізму закладу є досвідчені лікарі, які постійно вдосконалюють свої медичні навички та здобувають нові знання
access_time_filled пн - пт : 9:00 - 17:00 access_time_filled сб : вихідний access_time_filled нд : вихідний
вул. Огієнка, 5 на карті
Сихівський
Центр літотрипсії
225відгуків
add_box Акушерство Гінекологія УЗ-діагностика Урологія ... ще
«Центр літотрипсії» спеціалізується на лікуванні захворювань в урології та проведенні ультразвукових обстежень. В клініці працюють висококваліфіковані спеціалісти, які проводять обширну та якісну діагностику, надають спеціалізовану медичну допомогу. В «Центрі літотрипсії» встановлено сучасне медичне обладнання за допомогою якого фахівці швидко та ефективно діагностоють урологічні хвороби на ранніх стадіях. Також лікарі центру на практиці використовують передові методики в лікуванні, що сприяє швидшому одужанню пацієнтів
access_time_filled пн - пт : 9:00 - 21:00 access_time_filled сб : 9:00 - 15:00 access_time_filled нд : вихідний
вул.Огієнка, 3на карті
Біокурс

Біокурс

Медичний центр
115відгуків
add_box Акушерство Алергологія Андрологія Венерологія Гастроентерологія Дерматологія ... ще
Медичний центр «Біокурс» – це комплексний широкопрофільний лікувально-діагностичний заклад, що поєднує в собі кращі лікувальні традиції та інновації сучасної медицини. У медичному центрі «Біокурс» надаються консультативні послуги кваліфікованих фахівців з усіх напрямків медицини, проводиться точна інструментальна і ультразвукова діагностика організму, а також є власна лабораторія для виконання аналізів (перша приватна лабораторія в країні, відкрита в 1989 г.).
access_time_filled пн - пт : 10:00 - 17:00 access_time_filled сб : вихідний access_time_filled нд : вихідний
вул. Олекси Новаківського, 8/1на карті
Приватна консультація хірурга
6відгуків
add_box Хірургія ... ще
Приватна консультація хірурга пропонує професійне консультування захворювань, які потребують хірургічного втручання (запальні захворювання внутрішніх органів, травми, некроз та ін.). У центрі надають допомогу досвідчені спеціалісти, які застосовують в роботі сучасні методи лікування та уважно ставляться до кожного пацієнта
access_time_filled пн - пт : 13:00 - 19:00 access_time_filled сб : вихідний access_time_filled нд : вихідний
вул. Фар'яна, 5на карті
Лабораторія практичної психології
4.8
34відгуки
add_box Психологія ... ще
Паркінг Оплата карткою
У Лабораторії практичної психології веде прийом психолог-консультант з 30-ти річним досвідом роботи – Поліщук Світлана Анатоліївна, яка надає професійні психологічні консультації з питань регулювання подружніх стосунків, психологічну допомогу особистості у життєвих ситуаціях і об’єктивних вікових кризах, проводить психодіагностичну, психоконсультативну та психокорекційну роботу з дітьми різного віку залежно від індивідуального запиту, допомогає у формуванні батьківських стосунків з дітьми.
access_time_filled пн - пт : 15:00 - 19:00 access_time_filled сб : вихідний access_time_filled нд : вихідний
вул. Зелена, 25, 1поверхна карті
В даний момент запис в клініку через наш сервіс не ведеться
Клініка Юрія Тітовця (Медичний центр «Простір»)
add_box Акушерство Гінекологія Дерматологія Косметологія Мамологія Репродуктологія ... ще
Паркінг Дитяча кімната Оплата карткою Wi-Fi зона
Клініка Юрія Тітовця Медичний центр «ПРОСТІР» проводить успішну медичну практику з 1992 року. Її акредитовано як заклад вищого рівня Міністерством охорони здоров’я, клініка повністю відповідає міжнародним стандартам контролю якості послуг відповідно до сертифікації ISO 9001:2001. Тут проводиться робота за такими напрямками, як: естетична та антивікова косметологія, лабораторна та ультразвукова діагностика, підліткова гінекологія, репродуктологія, урологія, ендокринологія, мамологія. Безумовними перевагами є: індивідуальний підхід, затишна атмосфера, привітний персонал та високий рівень професіоналізму лікарів
access_time_filled пн - пт : 7:30 - 19:00 access_time_filled сб : 8:00 - 14:00 access_time_filled нд : вихідний
пр-т Свободи, 33на карті
В даний момент запис в клініку через наш сервіс не ведеться
Клініка естетичної стоматології Ірини Бугій «КЕСБІ»
add_box Стоматологія Ортодонтія ... ще
Паркінг Wi-Fi зона
Клініка естетичної стоматології Ірини Бугій «КЕСБІ» надає послуги з терапевтичної, хірургічної, ортопедичної, пародонтологічної стоматології. Також у клініці приймає ортодонт та дитячий стоматолог.
access_time_filled пн - пт : 9:00 - 19:00 access_time_filled сб : вихідний access_time_filled нд : вихідний
вул. Єфремова, 75на карті
В даний момент запис в клініку через наш сервіс не ведеться
Мануфактура релаксу і здоров'я, оздоровчий центр
add_box Масаж ... ще
Оздоровчий центр «Мануфактура релаксу і здоровя» спеціалізується на масажних і остеопатичних техніках, а також це єдиний центр у Львові, де проводять сеанси краніосакральної терапії.
access_time_filled пн - сб : 9:00 - 21:00 access_time_filled нд : вихідний
вул. Коперника, 19на карті
chevron_left 3 4
Показати ще 3 Клінікиautorenew