Ендоскопічні клініки в Львові (5)

Дивитись Ендоскопістів Львова
Дельта Мед

Дельта Мед

Клініка
171відгук
Дельта Мед - це українсько-ізраїльський багатопрофільний медичний центр. Діагностика та лікування у клініці проводиться з урахуванням європейських та ізраїльських стандартів. Дельта Мед об'єднав команду провідних спеціалістів з багатим клінічним досвідом та науковим добутком. Основними напрямками роботи є консультативний, діагностичний, денний стаціонар, хірургія одного дня.
143відгуки
add_box Гастроентерологія Гематологія Гінекологія Дерматологія Інфектологія Кардіологія ... ще
Паркінг Оплата карткою Wi-Fi зона
access_time_filled пн - пт : 8:00 - 20:00 access_time_filled сб : 8:00 - 18:00 access_time_filled нд : вихідний
ул. Караджича, 29 Бна карті
Залізничний
Паркінг Оплата карткою Wi-Fi зона
вул.Личаківська 129на карті
Личаківський
Багатопрофільна клініка «Лев Медікал»
Паркінг Дитяча кімната Оплата карткою Wi-Fi зона
«Лев Медікал» — клініка повного циклу у Львові. Ми беремо на себе відповідальність за ваше здоров'я: від точного встановлення діагнозу до успішного проведення операції та ефективної реабілітації.
access_time_filled пн - пт : 8:00 - 18:00 access_time_filled сб : 9:00 - 18:00 access_time_filled нд : вихідний
вул. Луганська, 18 Мна карті
Сихівський
Медичний центр «Горизонти»
Медичний центр «Горизонти» відкриє нові перспективи вашої краси та здоров'я. Це сучасний естетично-медичний простір, який працює, щоб пропонувати своїм пацієнтам лише кращі послуги — від професійної діагностики до лікування. Тут ви отримаєте ефективне лікування, кваліфікований медичний супровід, відчуєте турботу та комфорт на кожному етапі.
access_time_filled пн - пт : 8:00 - 20:00 access_time_filled сб : 9:00 - 18:00 access_time_filled нд : вихідний
вул. Пекарська, 65 Бна карті
Личаківський
Інтерсоно Медікавер груп
178відгуків
Медичний центр «Інтерсоно Медікавер груп» надає своїм пацієнтам послуги виняткової якості, створюючи всі умови для будівництва міцного фундаменту здоров’я жінки (починаючи з моменту планування вагітності, закінчуючи миттю материнства) та чоловіка. У центрі «Інтресоно Медікавер груп» працюють провідні українські фахівці у сфері акушерства та гінекології, репродуктивної медицини, урології та андрології, педіатрії, проктології та ін. спеціальностей, які забезпечують проведення абсолютно усього переліку діагностичних досліджень, допоміжних репродуктивних технологій та інших медичних послуг.
access_time_filled пн - пт : 8:00 - 19:00 access_time_filled сб : 9:00 - 15:00 access_time_filled нд : вихідний
вул. Антоновича, 102на карті
Франківський
В даний момент запис в клініку через наш сервіс не ведеться
Клінічна лікарня Львівської залізниці
Клінічна лікарня Львівської залізниці – це сучасний медичний центр зі стаціонаром на 555 ліжок, де в будь-який час доби надають допомогу пацієнтам та клієнтам з наявними патологіями здоров’я. Окрім цього пропонується також діагностика всіх органів та систем організму за допомогою сучасного обладнання. Лікарня включає в себе міждорожні центри ендоскопії, ендохірургії, ендоурології, а також центр жінки. Візитною карткою, яка свідчить про рівень професіоналізму закладу є досвідчені лікарі, які постійно вдосконалюють свої медичні навички та здобувають нові знання
access_time_filled пн - пт : 9:00 - 17:00 access_time_filled сб : вихідний access_time_filled нд : вихідний
вул. Огієнка, 5 на карті
Сихівський