add_box Алергологія Гастроентерологія Гінекологія Дерматологія Кардіологія Неврологія ... ще
Паркінг Дитяча кімната Оплата карткою Wi-Fi зона
Медичний центр Giorno - це мережа сучасних багатопрофільних мед центрів та сімейних стоматологій. Наразі мережа Giorno вже налічує 5 клінік, але попереду відкриття нових локацій. Медичний центр проводить діагностику та лікування дорослих і дітей з основних напрямків медицини.
Ми пропонуємо повний спектр стоматологічних послуг - від профілактики до складних тотальних реабілітацій. Наші досвідчені лікарі з досвідом понад 10 років практики, забезпечують високоякісне лікування для всієї родини. Наша клініка має дві зручні локації, що дозволяє вам обрати найбільш комфортний варіант для вашого візиту. Ми використовуємо лише сучасні рішення, новітнє обладнання та високоякісні матеріали щоб гарантувати найкращі результати для наших пацієнтів. Ваш спокій завтра візит до нас сьогодні.
RelaxDent - це вибір впевненості та професіоналізму. Наша мета - зробити ваш візит у стоматологію RelaxDent приємним та ефективним. Довірте своє здоров'я нашій команді професіоналів, і ми забезпечимо вам найкращі результати. Записуйтесь на консультацію вже сьогодні і переконайтеся в якості наших послуг особисто!
White&White Dental Studio у Львові — сучасна стоматологія з командою досвідчених фахівців. Точність, стерильність, цифрові технології та індивідуальний підхід до кожного пацієнта — усе для вашої ідеальної усмішки.
Dentiko – стоматологічна клініка у центрі Львова з досвідченими лікарями (стаж 15+ років). Забезпечуємо сучасне лікування, дотримуючись найвищих стандартів стерильності, приділяємо увагу профілактиці та ставимося до кожного пацієнта з теплом.
Чудова новина для мешканців Львова та численних туристів міста кави. Мережа стоматологій Astra Dent, яка вже зарекомендувала себе як найпотужніша мережа в Києві, відчиняє свої двері за адресою: проспект Шевченка, 7.
Стоматологічна клініка Харченка «Дент Лайф» - клініка, яка успішно працює з 2001 року.
У нас ви можете отримати такі послуги:
1. Протезування зубів.
2. Імплантація.
3. Виправлення прикусу в будь-якому віці.
4. Реставрація зубів.
5. Естетична стоматологія.
6. Лікування захворювання ясен
Стоматологічна клініка Харченка.
У нас ви можете отримати такі послуги:
1. Протезування зубів.
2. Імплантація.
3. Виправлення прикусу у віці.
4. Реставрація зубів.
5. Естетична стоматологія.