Львів
«VeroMed»

Відгуки про клініку «VeroMed»

Медичний центр
207відгуків
add_box Акушерство Алергологія Венерологія Гастроентерологія Гінекологія Дерматологія ... ще
Генератор в клініці Паркінг Оплата карткою Wi-Fi зона
«VeroMed» - це багатопрофільний медичний центр, що відповідає найвищим світовим стандартам надання медичної допомоги. Напрямки МЦ : флебологія, хірургія, ультразвукова діагностика судин нижніх кінцівок, дерматоонкологія, косметологія, неврологія, проктологія, лабораторна діагностика та ін.
access_time_filled пн - пт : 9:00 - 19:00 access_time_filled сб : 9:00 - 16:00 access_time_filled нд : вихідний
вул. Генерала Юнаківа,9на карті
Залізничний
Рейтинг клініки розраховується на основі
реальних відгуків
Чи звернетеся в клініку знову?
Так Ні
Ваша оцінка клініці
Як ми збираємо відгуки?
Виберіть філію
Перевірені відгуки про клініку
69 відгуків
Кирило 25 Березень 2025
Дуже сподобалася клініка. Дякую.
Олександр 15 Березень 2025
Клінікою задвоолений, дякую.
Христина 11 Березень 2025
Візитом задоволені. дякую.
Марія 10 Березень 2025
В клініцці все пройшло добре, дякую.
Роман 04 Березень 2025
Дуже все сподобалося у цій клініці.
Ольга 26 Лютий 2025
Клініка хороша, прекрасно пройшов візит. Обслуговування у цій клініці було на найвищому рівні, все комфортно, мені дуже сподобалося. Повністю залишилася задоволена візитом у цю клініку.
Оксана 21 Лютий 2025
Нам все дуже сподобалося у цій клініці.
Таїсія 20 Лютий 2025
Сама клініка непогана. У клініці доволі хороші спеціалісти. Але на мою думку цій клініці не хватає більше інформативності. Лікарі у клініці досить молодці й видно що їм також не хватає практики.
Анонім 10 Лютий 2025
Мене цілком влаштувала клініка, задоволений, дякую.
19 Грудень 2024
Були на прийомі у лікаря Токарська Д.М. пояснила все доступно, спокійно, з поясненнями і роз'ясненнями. Від прийому лише позитивні емоції.
Показати ще 10 Відгукиautorenew
5 6 7 chevron_right