- Пн-Нд: 8:00-21:00
- Генератор в клініці,
- Сб: 9:00-15:00
- Вс: выходной
- Сб-Вс: 9:00-20:00
Віва на Подолі входить у мережу клінік одного з лідерів медичного обслуговування у столиці Viva. Сьогодні Віва на Подолі пропонує послуги з більш ніж 30 медичних напрямках. Серед послуг варто відзначити поліклінічний прийом для дорослих і дітей, стаціонарне відділення, відділення діагностики. Усі лікарі центру є досвідченими фахівцями з високою кваліфікацією ще
вул. Щекавицька, 36. На карті
Подільський , м.Контрактова площа, м.Тараса Шевченка
Consilium Medical - сучасний багатопрофільний медичний центр, відмінною рисою якого є командне рішення найскладніших клінічних ситуацій. До послуг пацієнтів медичного центру Consilium Medical повний спектр діагностичних, консультативних, лабораторних послуг, а також комфортабельний стаціонар і ультрасучасні методики хірургічних втручань. Мультидисциплінарний підхід і застосування міжнародних стандартів лікування - основа роботи фахівців нашого медичного центру ще
вул. Глибочицька, 17. На карті
Подільський , м.Лук'янівська, м.Контрактова площа
«Універсум Клінік – це більше, ніж просто медицина. Коли ми не змогли знайти гідну медицину для своїх дітей, то вирішили створити таку клініку самостійно. Зібрали досвід лідерів медицини передових країн світу, створили команду найкращих практикуючих лікарів та впровадили високий рівень сервісу і комфорту. Ми об’єднали гідну медицину для всієї родини в одному місці!» Засновники Universum.Clinic, сім’я Богомолових!” ще
вул. Володимира Винниченка (раніше Ю. Коцюбинського), 4. На карті
Шевченківський , м.Університет, м.Лук'янівська, м.Золоті ворота
«Smart Medical Center» - це широкий спектр медичних послуг високої якості для дітей і дорослих. Медичний центр працює в різних напрямках: терапія, педіатрія, ультразвукова діагностика, кардіологія, офтальмологія, онкологія і багато іншого. Серед достоїнств «Smart Medical Center» також можна відзначити наявність діагностичного центру, висококваліфікованих фахівців і хорошого устаткування. ще
вул. Левка Лук'яненка, 19. На карті
Оболонський , м.Оболонь, м.Мінська, м.Героїв Дніпра
Медичний центр R + Medical Network - мережа амбулаторно-поліклінічних центрів, створена спеціально для всієї родини. Для максимального комфорту, тут спільно з широким діапазоном амбулаторно-поліклінічних послуг первинної медичної ланки, надаються послуги малоінвазивної хірургії одного дня. Доброзичливий персонал робить все, щоб відвідувачі почували себе максимально затишно і комфортно у стінах клініки ще
вул. Касіяна, 2/1. На карті
Голосіївський , м.Теремки, м.Іподром, м.Виставковий центр
K-MED – це команда професіоналів та однодумців, які об’єднались з метою надання населенню якісної медичної консервативної та хірургічної допомоги. Знання та досвід фахівців дозволяють застосовувати сучасні методи лікування з отриманням гарантовано успішного результату. Мета клініки – діяти в інтересах пацієнта у вирішенні проблем зі здоров'ям. Турбота та увага по відношенню до пацієнтів – це найвища цінність для K-MED ще
Медичний центр «Астрамедіка» пропонує широкий спектр лікувальних та діагностичних послуг для дорослих і маленьких пацієнтів. Клініка оснащена сучасним обладнанням і матеріалами кращих перевірених виробників. Персонал клініки укомплектований досвідченими високопрофесійними фахівцями, які надають послуги найвищої якості ще
вул. Межова, 23 Б. На карті
Подільський , м.Мінська, м.Героїв Дніпра