Кардіологічні клініки в Києві в районі Печерський (25)

Дивитись Кардіологів Києва
За назвою
Здоров'я столиці

Здоров'я столиці

439відгуків
Медичний центр «Здоров'я столиці» вже майже 10 років надає якісну медичну допомогу, доступну для всіх пацієнтів. У центрі «Здоров'я столиці» вас зустріне команда лікарів-професіоналів і уважний персонал, а при необхідності ви на місці можете пройти лабораторну діагностику, рентгенологічне, ультразвукове та інші обстеження. У центрі є всі умови для проведення малих і великих оперативних втручань, фізіотерапевтичного лікування і реабілітації.
access_time_filled пн - пт : 8:00 - 20:00 access_time_filled сб : 9:00 - 16:00 access_time_filled нд : вихідний
вул. Шовковична, 34 вна карті
Шевченківський м.Арсенальна
Медичний центр «М та Д»
50відгуків
Медичний центр «М і Д» надає широкий спектр консультативно-діагностичних послуг для дітей і дорослих. Пацієнти клініки можуть записатися на прийом до акушер-гінеколога, терапевта, кардіолога, дерматовенеролога або невролога, пройти будь-який вид діагностики і призначені лікарем лікувальні процедури в одному місці, з максимальним комфортом і економією часу.
access_time_filled пн - пт : 9:00 - 19:00 access_time_filled сб - нд : 9:00 - 15:00
вул. Бойчука, 18Ана карті
Печерський м.Звіринецька
Достомед

Достомед

39відгуків
Медицинский центр «Достомед» – многофункциональный лечебно-диагностический центр, оказывающий широкий спектр профилактических, диагностических, лечебных и реабилитационных услуг, как в условиях клиники, так и на дому.
access_time_filled пн - пт : 9:30 - 18:00 access_time_filled сб : вихідний access_time_filled нд : вихідний
вул Кіквідзе 28ана карті
Печерський м.Звіринецька м.Видубичі
Інтербіомед

Інтербіомед

4.7
2відгуки
add_box Кардіологія ... ще
Медичний центр «ІнтерБіоМед» працює в першу чергу з алергіями, інфекціями, паразитологією, запальними процесами. У ньому проводиться лікування частотно-резонансним методом: терапія кожної окремої хвороби займає різну кількість часу. Наприклад, при гепатиті «С» лікування необхідно проходити довічно (5 сеансів кожні 3-6 місяців). До того ж в даному центрі в якості висновку лікування використовується клітинна терапія.
access_time_filled пн - чт : 8:00 - 18:00 access_time_filled вт - пт : 8:00 - 15:00 access_time_filled ср : вихідний access_time_filled сб : вихідний access_time_filled нд : вихідний
вул. Князів Острозьких (Московська), 17/2, Київ, оф. 10на карті
Печерський м.Печерська
«Українська медична група»
«Українська медична група» — багатофункціональний медичний заклад, який працює в Києві з 1997 року. Профілюючі напрямки — гінекологічний та урологічний. Також надається можливість отримати послуги терапевта, невропатолога, андролога, психолога, дерматолога, кардіолога, масажиста, що забезпечує повний цикл ефективного лікування.
add_box Гінекологія Кардіологія Масаж Неврологія Психологія Терапія
access_time_filled вт - чт : 9:00 - 18:00 access_time_filled сб : 10:00 - 16:00 access_time_filled пн : вихідний access_time_filled ср : вихідний access_time_filled пт : вихідний access_time_filled нд : вихідний
вул. Стрітенська, 4/13на карті
Печерський м.Золоті ворота
add_box Андрологія Косметологія Терапія Урологія ... ще
access_time_filled пн - пт : 8:00 - 20:30 access_time_filled сб : 9:00 - 16:00 access_time_filled нд : 10:00 - 14:00
вул. Гончара, 8/5на карті
Печерський м.Золоті ворота