Київ
Лікар Кардіолог, УЗД-фахівець Ціва Тетяна Анатоліївна на Doc.ua

Відгуки про Ціва Тетяна Анатоліївна

Веде прийом дорослих і дітей від 6 років. Спостерігає і супроводжує хворих, які перенесли гострий інфаркт міокарда або хірургічне лікування серця. Для діагностики захворювань використовує методики ЕКГ-дослідження, добового моніторування артеріального тиску. Лікує аритмії серця, атеросклеротичну хворобу, інфаркт міокарда, ішемічну хворобу
Рейтинг лікаря
Відгуків

Як ми формуємо рейтинг?

• Рейтинг формується з відгуків пацієнтів, кваліфікації, наукового ступеня
  • Негативні випадки обов’язково розглядаються адміністрацією
  • Якщо конфліктну ситуацію врегульовано, негативна оцінка не впливає на рейтинг

Перевірені відгуки про лікаря 28 відгуків

Ганна 04 Листопад 2024
Хороший лікар, знаємо лікаря давно
Поліна 04 Листопад 2024
Все сподобалось. Давно знаю цього лікаря. Дуже хороша та приємна. Послухає, спитає, все розповість. Мені вона дуже подобається.
Сергій 08 Травень 2024
Лікар хороший, уважний спеціаліст. Гарно усе нам пояснила, загалом візит пройшов добре.
Яніна 24 Квітень 2024
До Тетяни Анатоліївни звертаюся не вперше, задоволена отриманою консультацією, як завжди лікарка надає потрібну інформацію та професійні рекомендації. Дякую.
Яніна 20 Березень 2024
Лікар мою проблему вирішила, заспокоїла, розписала курс лікування. Я задоволена прийомом
Олександр 17 Січень 2024
Хороші враження, лікар добре все пояснила, надала всю інформацію, роз'яснила всі результати аналізів та проведені раніше діагностики, призначила лікування. Лікар дуже уважна і дуже хороший спеціаліст
Тетяна 20 Грудень 2023
Велике дякую лікарці, вона мені дуже допомогла!
Наталія 08 Листопад 2023
Чудова лікарка, має суттєвий багаж знань та досвіду, я максимально задоволена візитом та консультацією, лікарка допомогла і мені, і моєму батькові. Лікарка уважно вислухала, надала професійну консультацію та компетентні поради. Ми дуже задоволені та вдячні!
Cніжана 05 Липень 2023
Лікарка  позитивна, дуже ввічлива й фахівець вищої категорії. Все було чітко, доступно, сподобався візит
Надежда 09 Вересень 2022
1 2 3
Показати ще 10 Відгукиautorenew

Лікарі поблизу

Всі лікарі Київ