Київ
Лікар Кардіолог, Сімейний лікар Новікова Наталія Віталіївна на Doc.ua

Відгуки про Новікова Наталія Віталіївна

Лікар другої категорії
Сімейний лікар. Консультує дорослих і дітей від 6 років. Проводить профілактику, діагностику та лікування гострих респіраторних вірусних захворювань і їх ускладнень, захворювань шлунково-кишкового тракту, нирок, дихальної системи та багато інших.
Рейтинг лікаря
Відгуків

Як ми формуємо рейтинг?

• Рейтинг формується з відгуків пацієнтів, кваліфікації, наукового ступеня
  • Негативні випадки обов’язково розглядаються адміністрацією
  • Якщо конфліктну ситуацію врегульовано, негативна оцінка не впливає на рейтинг

Перевірені відгуки про лікаря 14 відгуків

Владислав 16 Жовтень 2024
Ганна 22 Серпень 2024
Очень учтивый доктор, очень приятный в общении. Доктор умеет слушать, очень четко все объяснила. Мы были приятно удивлены, все прошло красиво, быстро, прием очень понравился
Кирило 27 Липень 2024
Компетентний лікар, доступно все пояснював, прийом сподобався
Ірина 08 Березень 2024
Чудово пройшов візит. Лікар все доступно пояснив, все чітко розказав. Дуже чудовий, прекрасний, професійний лікар.
Володимир 09 Січень 2024
Все чудово було. Прийняли добре. Лікар кваліфікований фахівець. Все детально і скрупульозно оглянула. Зробили аналізи та отримали результат.
Владислав 30 Листопад 2023
Прийом сподобався.
Тетяна 20 Березень 2023
Зоя 03 Січень 2023
Мене зустрів компетентний лікар, від якого я отримала професійну консультацію з детальними поясненнями. Візитом залишилась повністю задоволена і моя подяка їй за професіоналізм. За потреби звертатимусь саме до неї. Рекомендую.
Нина 02 Лютий 2022
Дуже задоволена прийомом, лікар дуже чемний, дуже приємний, дуже турботливий, запитав про все. Залишилось дуже гарне враження по лікарю та прийому.
Денис 26 Січень 2022
1 2
Показати ще 4 Відгукиautorenew

Лікарі поблизу

Всі лікарі Київ