Лікар Кардіолог, Терапевт Новікова Наталія Віталіївна на Doc.ua

Відгуки про Новікова Наталія Віталіївна

Лікар другої категорії
Сімейний лікар. Консультує дорослих і дітей від 6 років. Проводить профілактику, діагностику та лікування гострих респіраторних вірусних захворювань і їх ускладнень, захворювань шлунково-кишкового тракту, нирок, дихальної системи та багато інших.
Відгуки

Як ми формуємо рейтинг?

• Рейтинг формується з відгуків пацієнтів, кваліфікації, наукового ступеня
  • Негативні випадки обов’язково розглядаються адміністрацією
  • Якщо конфліктну ситуацію врегульовано, негативна оцінка не впливає на рейтинг

Перевірені відгуки про лікаря 24 відгуки

Анатолій 05 Березень 2026
Олена 03 Лютий 2026
Чудовий персонал та дуже гарний лікар Наталія Віталіївна. Все мені сподобалось
Валерія 02 Лютий 2026
Анатолій 24 Січень 2026
Нам дуже сподобався лікар. Лікар дуже коректна, дуже вимоглива, все розпитала, пояснила все по ліках та критичний стан, уточнила що приймали раніше, розказала все про висновок ЕКГ, пояснила деякі моменти, все зробила як має бути, у нас навіть не залишилось питань
Інна 29 Грудень 2025
Лікарка мені дуже сподобалась, вона дуже розумна та дуже гарна в професійному плані. Візитом в дану клініку я повністю задоволена, можу поставити найвищий бал, дуже дякую.
Олена 07 Листопад 2025
Все пройшло чудово, ми були в клініці на діагностиці та на консультації в даного спеціаліста, лікарка чудова, надала нам рекомендації, назначила додаткові обстеження та аналізи. Дякуємо!
Ігор 05 Вересень 2025
Прийом сподобався, лікар все доступно і  зрозуміло пояснила, спілкування з лікарем було досить приємним, залишились позитивні враження, я задоволений прийомом на сто відсотків
Світлана 24 Квітень 2025
Були на прийомі у кардіолога Новікова Наталії Віталаївної, дуже задоволені компетентністтю, уважносттю, людяністю лікаря. Грамотний розбір стану здоров'я і корекція назначення ліків, супровід і дієві поради. Сама клініка моє гарні умови, зручна транспортна розв'язка. Уважні адміністратори. Плануємо поводити подальше лікування і обстеження в цій клініці.Всім раджу звертатись.
Оксана 05 Березень 2025
Наталія Віталіївна дуже чудовий лікар, нам  дуже все  сподобалося на візиті. Всі ті лікування, які саме призначив лікар ми пройшли й нам дійсно стало набагато краще.
Валентин 17 Грудень 2024
Задоволений прийомом і проведеням обстеження, дякую.
1 2 3
Показати ще 10 Відгукиautorenew

Лікарі поблизу

Всі лікарі Київ