Клініки Хірургічні стоматологічні у Києві - Оболонського району (3)
- Пн-Вс: 8:00-21:00
- Пн-Нд: 8:00-21:00
- Пн-Вс: 8:00-21:00
- Паркінг,
- Пн-Нд: 9:00-20:00
Дитяча стоматологія Київ Mom's проводить якісне лікування дитячих зубів. На даний момент стоматологія складається з чотирьох відділень: Дитяча стоматологія Оболонь, Дитяча стоматологія Позняки, Дитяча стоматологія Лук'янівка, Дитяча стоматологія Теремки. На ринку стоматологія Mom's є лідером в наданні таких послуг: лікування зубів в седації, пластинка на зуби, видалення зубів, фторуванні зубів, підрізання вуздечки язика, брекети
просп. Григоренка, 23. На карті
Дарницький , м.Позняки
вул. Оболонська набережна, 7, корп. 5. На карті
Оболонський , м.Оболонь
вул. Ломоносова, 52а. На карті
Голосіївський , м.Іподром, м.Васильківська
вул. Златоустівська, 16. На карті
Шевченківський , м.Політехнічний інститут, м.Вокзальна, м.Університет, м.Лук'янівська
Лікарі стоматологи-хірурги в даній клініці
дивитись все«Люмі-Дент» - це мережа стоматологічних клінік, яка використовує останні досягнення сучасної стоматології, а також стоматологічне обладнання провідних світових виробників. Ми – найкращий медичний центр у Києві. Під час перебування у клініках «Люмі-Дент» ми гарантуємо лише позитивні емоції, абсолютно безболісне лікування та сервіс найвищого рівня.
вул. Анни Ахматової, 14-А. На карті
Дарницький , м.Осокорки, м.Харківська, м.Позняки
проспект Володимира Івасюка 24-А (колишній просп. Героїв Сталінграда). На карті
Оболонський , м.Оболонь, м.Мінська
вул. Левка Мацієвича 2/4. На карті
Солом'янський , м.Вокзальна
Лікарі стоматологи-хірурги в даній клініці
дивитись все«Smile Medical Clinic» — це сучасна стоматологія, де турбота поєднується з досвідом, а професіоналізм — з комфортом. Вже понад 20 років наші кваліфіковані лікарі допомагають сім’ям зберігати здоров’я і красу усмішки. Ми працюємо на преміальному обладнанні Dentsply Sirona, що робить лікування швидким, безпечним та безболісним. Наша філосoфія — це увага до ваших відчуттів і результат, який перевершує очікування. ще
проспект Володимира Івасюка, 8 корпус 7. На карті
Оболонський , м.Почайна, м.Оболонь, м.Мінська