Лікар Стоматолог, Імплантолог, Стоматолог-хірург Федоришин Микола Анатолійович на Doc.ua

Відгуки про Федоришин Микола Анатолійович

Федоришин Микола Анатолійович - лікар-стоматолог-хірург, імплантолог мережі стоматологічних клінік «Люмі-Дент» у Києві. Спеціалізується на хірургічній стоматології, дентальній імплантації та комплексному відновленні зубів. Проводить видалення зубів різної складності, встановлення імплантів одразу після видалення зуба, класичну імплантацію, а також лікування у складних клінічних випадках. Один із ключових напрямів роботи лікаря — імплантація зубів за 1 день. Микола Анатолійович працює з сучасними протоколами All-on-4 та All-on-6, які дозволяють відновити зубний ряд навіть при повній втраті зубів. У роботі лікар використовує 3D-планування, навігаційну хірургію, методики кісткової пластики та синус-ліфтингу. Такий підхід допомагає точно спланувати лікування та підібрати оптимальне рішення для кожного пацієнта.
Відгуків

Як ми формуємо рейтинг?

• Рейтинг формується з відгуків пацієнтів, кваліфікації, наукового ступеня
  • Негативні випадки обов’язково розглядаються адміністрацією
  • Якщо конфліктну ситуацію врегульовано, негативна оцінка не впливає на рейтинг

Перевірені відгуки про лікаря відгуків

Анастасія 28 Липень 2026
Сподобалося як лікар провів операцію, все мені розповів, все зробив професійно
27 Листопад 2025
Була на консультації на Позняках у лікаря Федоришин М. А. Чудова консультація, прийду ще. Усім раджу цю стоматологію та саме цього лікаря.
Ганна 31 Травень 2025
check Перевірений пацієнт Онлайн-візит
Тетяна 19 Березень 2024
Дуже приємна обстановка, одразу сформували план лікування та прописали всі етапи. Лікар з добрими очима, створив комфортну обстановку і я зрозуміла що буду лікуватись тільки в нього. Зручно, що є куратор. Рекомендую!!!!!!
Нікіта 06 Лютий 2024
Яніна 15 Грудень 2023
Лікар все робив професійно, було неболяче, все зробили швидко, все було добре. Під час прийому лікар був дуже уважний, цікавився як я себе почуваюся, на наступний день теж передзвонив, поцікавився моїм станом