Клініки флебології у Києві - метро Університет (2)
Ціна на послуги лікаря флеболога у Києві на станции метро Університет
Послуга | Ціна |
- Wi-Fi зона,
- Пн-Пт: 8:00-20:00
- Сб-Вс: 9:00-20:00
- Пн-Нд: 9:00-21:00
«Універсум Клінік – це більше, ніж просто медицина. Коли ми не змогли знайти гідну медицину для своїх дітей, то вирішили створити таку клініку самостійно. Зібрали досвід лідерів медицини передових країн світу, створили команду найкращих практикуючих лікарів та впровадили високий рівень сервісу і комфорту. Ми об’єднали гідну медицину для всієї родини в одному місці!» Засновники Universum.Clinic, сім’я Богомолових!”
вул. Володимира Винниченка (раніше Ю. Коцюбинського), 4. На карті
Шевченківський , м.Лук'янівська, м.Золоті ворота
бул. Тараса Шевченка, 27. На карті
Шевченківський , м.Вокзальна, м.Університет
Лікарі флебологи, хірурги-флебологи в даній клініці
дивитись всеКосметологічна клініка "Лінлайн" є успішним і розвиваючим холдингом у сфері лазерної, ін'єкційної та апаратної косметології. "Лінлайн" у Києві надає своїм клієнтам ексклюзивні лазерні та інші косметологічні послуги на інноваційному обладнанні з застосуванням новітніх препаратів для вирішення всіх косметичних і естетичних проблем. Завдання клініки "Лінлайн" - зробити високі технології у лазерній косметології доступними для кожного клієнта! ще
вул. Пушкінська, 11. На карті
Шевченківський , м.Університет, м.Театральна, м.Хрещатик, м.Золоті ворота, м.Палац Спорту, м.Площа Українських Героїв, м.Майдан Незалежності