Урологічні клініки в Києві (202)

Дивитись Урологів Києва

Мерілайф

Медичний центр
4.8
54відгуки
add_box Акушерство Венерологія Гастроентерологія Гінекологія Дерматологія Косметологія ... ще
Оплата карткою
Медичний центр «Мерілайф» - це амбулаторно-поліклінічний центр широкого профілю. У ньому працює команда професіоналів, яка використовує найсучасніше обладнання (лікувально-діагностичне). У клініці приймають такі лікарі: терапевт, уролог, гінеколог, флеболог, проктолог, УЗД-діагност, дерматовенеролог, ортопед-травматолог, гастроентеролог, ендокринолог, отоларинголог. Девіз центру «Мерілайф»: «Турбота про здоров'я!»
access_time_filled пн - нд : 8:00 - 20:00
вул. Богдана Хмельницького, 16-22на карті
Шевченківський м.Золоті ворота
Медичний центр імені доктора Геймана
add_box Гастроентерологія Дерматологія Кардіологія Проктологія Психологія Урологія
У медичному центрі доктора Геймана працюють лікарі таких спеціальностей: кардіолог, гастроентеролог, невролог, проктолог, гінеколог, уролог-андролог. Крім консультації лікарів у Центрі, можна пройти біохімічні, імунологічні, загальноклінічні, гормональні, серологічні, онкологічні, цитологічні, бактеріологічні дослідження.
access_time_filled пн - пт : Цілодобово access_time_filled сб : вихідний access_time_filled нд : вихідний
вул. Волошська, 47, 5 поверхна карті
Подільський м.Контрактова площа м.Тараса Шевченка
В даний момент запис в клініку через наш сервіс не ведеться
КНП «Київський міський консультативно-діагностичний центр» виконавчого органу Київської міської ради
add_box Акушерство Алергологія Гастроентерологія Гінекологія Дієтологія Кардіологія ... ще
Генератор в клініці Паркінг
КНП «Київський міський консультативно-діагностичний центр» є установою вищої акредитаційної категорії вторинної ланки амбулаторної медичної допомоги, який отримав сертифікат системи управління якістю ДСТУ ISO 9001 діє до: 2015 (ISO 9001: 2015-го, IDT). Медичний заклад обладнано сучасною високотехнологічною апаратурою для усіх потреб населення у висококваліфікованій, доступній та своєчасно лікувально-консультативній допомозі
access_time_filled пн - пт : 8:00 - 19:00 access_time_filled сб : 9:00 - 13:00 access_time_filled нд : вихідний
вул. Юрія Кондратюка, 6на карті
Оболонський м.Мінська
В даний момент запис в клініку через наш сервіс не ведеться
медичний центр «Проф Медікал»
4.8
29відгуків
add_box Гінекологія Мамологія Онкологія Пластична хірургія Урологія Хірургія
Сімейний медичний центр «Prof Medical» є приватним медичним закладом що надає своїм пацієнтам обслуговування європейського рівня, і може по праву вважатися однією з кращих клінік Києва.
access_time_filled пн - пт : 8:00 - 20:00 access_time_filled сб : 9:00 - 16:00 access_time_filled нд : вихідний
вул. Липківського, 25на карті
Солом'янський м.Вокзальна
В даний момент запис в клініку через наш сервіс не ведеться
Інститут проблем терапії, медичний центр
add_box Акушерство Дерматологія Кардіологія Масаж Неврологія Рентгенологія ... ще
Медичний центр «Інститут проблем терапії»‎ - це широкопрофільний медичний заклад для всієї родини. Центр працює в таких напрямках як терапія, кардіологія, гастроентерологія, неврологія, гінекологія, урологія, пульмонологія, ендокринологія, дерматологія, ревматологія, дієтологія. Також на базі центру проводиться комплексна діагностика, включаючи лабораторні аналізи.
access_time_filled пн - пт : 9:00 - 16:00 access_time_filled сб : вихідний access_time_filled нд : вихідний
вул. Михайла Коцюбинського, 8-Ана карті
Шевченківський м.Університет
Nativita (Натівіта), центр репродуктивної медицини
add_box Андрологія Гінекологія Репродуктологія УЗ-діагностика Урологія ... ще
Центр репродуктивної медицини Nativita (Натівіта) спеціалізується на провідних репродуктивних технологіях, які допомагають втілювати в життя заповітну мрію багатьох сімейних пар про власного малюка. У центрі Nativita проводиться повний цикл IFV (запліднення in vitro), ICSI (інтрацитоплазматичне введення сперматозоїдів в яйцеклітину), активно функціонують програми донорства яйцеклітин і сурогатного материнства. Також в центрі Nativita є палати денного стаціонару, кімнати для проживання іногородніх пацієнтів.
access_time_filled пн - пт : 9:00 - 21:00 access_time_filled сб : 9:00 - 14:00 access_time_filled нд : вихідний
вул. Вишгородська, 45 А/6на карті
Подільський
Клініка «Шлюб і сім'я»
add_box Гінекологія Проктологія Урологія ... ще
Клініка «Шлюб і сім'я» націлена на надання якісних гінекологічних послуг з найкращим західним стандартам медичного менеджменту та надання лікарської допомоги. Лікарі клініки спеціалізуються на малих гінекологічних операціях, після проведення яких не вимагається післяопераційне тривале відновлення в стаціонарі. Будь-які хірургічні маніпуляції здійснюють фахівці-гінекологи зі значним досвідом роботи
access_time_filled пн - пт : 9:00 - 19:00 access_time_filled сб : 9:00 - 15:00 access_time_filled нд : вихідний
пр. Лобановського, 4Бна карті
Солом'янський м.Вокзальна
Київська обласна клінічна лікарня
add_box Нейрохірургія Нефрологія Ортопедія Оториноларингологія Проктологія Травматологія ... ще
Киевская областная клиническая больница оказывает широчайший профиль медицинских услуг более чем в 25 направлениях медицины: ортопедия и травматология, нейрохирургия, проктология, урология, ЛОР-направление, сосудистая хирургия, торакальная хирургия, интенсивная терапия, гастроэнтерология, хирургия одного дня, челюстно-лицевая хирургия, эндокринология, поликлинический прием и др. Ежегодно Киевская областная клиническая больница оказывает помощь более 300 тысячам пациентов, в больнице проводится тысячи операций, внедрены передовые технологии, работают ведущие специалисты.
add_box Ортопедія Травматологія ... ще

Медичний центр
4.7
22відгуки
add_box Андрологія Венерологія Нефрологія Урологія ... ще
«Медична практика» - вузькоспеціалізований медичний центр, який представляє послуги діагностики та лікування захворювань в області нефрології, урології, андрології і венерології. В його стінах проводиться лікування таких захворювань, як пієлонефрит, цистит, енурез, уретрит, везикуліт, епідидиміт, синдром Гудпасчера та ін.
access_time_filled пн - пт : 10:00 - 17:00 access_time_filled сб : вихідний access_time_filled нд : вихідний
бул. Лесі Українки, 21ана карті
Печерський м.Печерська
В даний момент запис в клініку через наш сервіс не ведеться
Приватний кабінет уролога Харитончук В.Н.
4.7
15відгуків
add_box Урологія Хірургія ... ще
Лікар проводить УЗ-діагностику і лікує урологічні захворювання (чоловічі, жіночі). Спеціалізується на оглядах і лікуванні хвороб сечостатевої системи (аденоми простати, кісти нирок, поліпах уретри та ін.) Проводить операції на сечовому міхурі, яєчниках, простаті, сечоводі, здійснює оперативні втручання при аденомі простати, фімозі і при інших захворюваннях
access_time_filled пн - пт : 8:00 - 20:00 access_time_filled сб : вихідний access_time_filled нд : вихідний
вул. Вербицького, 5на карті
Дарницький м.Харківська