Київ
Лікар Андролог, Сексопатолог, Уролог Аксьонов Павло Валерійович на Doc.ua

Відгуки про Аксьонов Павло Валерійович

Консультація
Основний напрямок діяльності лікаря - пластична хірургія чоловічих статевих органів Пройшов стажування та навчання в зарубіжних клініках урогенітальної та реконструктивної хірургії, стажувався з сучасних методів лікування еректильної дисфункції і чоловічого безпліддя Старший науковий співробітник відділу сексології та андрології Інституту урології НАМН України Автор і співавтор друкованих наукових робіт, публікацій в зарубіжних виданнях і доповідей на міжнародних і регіональних науково-практичних конференціях Володіє патентами на винахід нових методів лікування
Відгуки

Як ми формуємо рейтинг?

• Рейтинг формується з відгуків пацієнтів, кваліфікації, наукового ступеня
  • Негативні випадки обов’язково розглядаються адміністрацією
  • Якщо конфліктну ситуацію врегульовано, негативна оцінка не впливає на рейтинг

Перевірені відгуки про лікаря 1160 відгуків

Олександр 07 Травень 2025
Консультація пройшла добре, ставлю п'ять балів. Павло Валерійович гарний лікар, професіонал своєї справи, я постійно до нього звертаюсь, завжди все на найвищому рівні.
Володимир 07 Травень 2025
Дмитро 17 Квітень 2025
Професійний лікар, мені дуже сподобався, вислухав, все перевірив, все розказав, він дуже добре все пояснює, призначив лікування, рекомендую цього лікаря.
Мамука 15 Квітень 2025
Доктор профессионал своего дела. Очень понравился визит
Тимур 09 Квітень 2025
Лікар провів дуже гарну консультацію, все пояснив мені детально і зрозуміло, направив на подальше лікування мене, все добре. Павло Валерійович чудовий спеціаліст.
check Перевірений пацієнт Онлайн-візит
Сергій 08 Квітень 2025
Юрій 07 Квітень 2025
Мене влаштував прийом, дякую.
Єгор 31 Березень 2025
Все добре пройшло, я задоволений, дякую.
Ольга 21 Березень 2025
Прекрасно пройшов візит у цього лікаря, будемо тепер лікуватися, нам дуже все сподобалося.
Інна 21 Березень 2025
Хороший лікар, відповів на всі наші питання, як потрібно. Чітко пояснив про подальші дії у лікуванні.
Показати ще 10 Відгукиautorenew
5 6 7 8 9 10 11 chevron_right

Лікарі поблизу