В Медичному центрі "MEDEO" вам зможуть надати кваліфіковану допомогу за принципами доказової медицини. У своїй роботі лікарі використовують сучасні методики лікування захворювань і патологій гінекологічного профілю. Діагностика проводиться виключно на сертифікованому обладнанні
add_box Гастроентерологія Гепатологія Гомеопатія Дерматологія Імунологія Кардіологія ... ще
У клініці індивідуалізованої медицини «Медика Нова» проводиться підбір найбільш ефективної лікарської терапії для пацієнтів з різними важкими хронічними захворюваннями (онкологічні, ендокринні, імунодефіцитні та ін.) За аналізом крові хворого на чутливість до різних конкуруючих лікарських препаратів. При цьому лікарями використовуються як традиційні фармакологічні засоби (хіміопрепарати, імунопрепарати, ендокринні, таргетні), так і засоби нетрадиційної медицини (лікарські трави, біопрепарати, гомеопатичні засоби)
Медичний центр «ОМП МЕД» - це медичний центр, в якому кваліфіковані спеціалісти нададуть якісну і професійну медичну допомогу дорослим та дітям. Дорослі можуть отримати консультативно-діагностичні послуги з терапії, хірургії, урології, отоларингології, онкології, мамології. Дітям надасть допомогу педіатр та отоларинголог. У нас ви можете зробити електрокардіограму, швидкі діагностичні тести, щеплення та маніпуляції. Якщо у вас нема можливості відвідати наш центр, наші спеціалісти приїдуть до вас додому, або можуть надати онлайн-консультацію. Лікарі в роботі застосовують доказову медицину, дотримуються клінічних протоколів з урахуванням індивідуальних особливостей кожного пацієнта. Безперервний професійний розвиток наших фахівців дає можливість надавати високоякісні послуги. При відвідуванні нашого центру ви відчуєте комфортну атмосферу та турботливе ставлення. Є доступ для маломобільних груп населення.
Урологічна клініка професора Серняка спеціалізується на сучасному малоінвазивному лікуванні, точній діагностиці та складних операціях. Високий рівень експертизи й індивідуальний підхід до кожного пацієнта.
add_box Гастроентерологія Гінекологія Дерматологія Дієтологія Кардіологія Косметологія ... ще
Паркінг Оплата карткою Wi-Fi зона
Центр Мамології № 1– сучасний багатопрофільний медичний центр. Ми надаємо нашим пацієнтам якісну медичну допомогу, комфортний сервіс. Пропонуємо консультації спеціалістів, мамографію, УЗД, ендоскопію та інші обстеження.
add_box Акушерство Венерологія Гінекологія Дерматологія Кардіохірургія Онкологія ... ще
Паркінг Дитяча кімната Оплата карткою Wi-Fi зона
Медичний центр Valikhnovski MD заснований в 1998 році. За роки роботи (більше 7000 успішних операцій) клініка заслужила репутацію компанії, яка відповідає світовим стандартам якості і професіоналізму. Важливою особливістю Valikhnovsni MD (клініка доктора Валіхновського) є колосальний досвід в області загальної, невідкладної, пластичної, реконструктивної, щелепно-лицьової хірургії, травматології та нейрохірургії. Засновник клініки Ростислав Валіхновський - фахівець екстра-класу, заслужений лікар України, віце-президент Всеукраїнської асоціації пластичних і реконструктивних хірургів. Він особисто проводить найбільш складні операції.
access_time_filled пн - нд : 8:00 - 21:00
вул. Протасів Яр, 23на карті
Солом'янський
В даний момент запис в клініку через наш сервіс не ведеться
Інститут нейрохірургії ім. А. П. Ромоданова вже 65 років приймає пацієнтів з хворобами і пошкодженнями нервової системи. За цей час клініка стала найбільшим центром, що спеціалізуються на нейрохірургії та нейрореабілітації дітей і дорослих. Установа проводить діагностику, лікування та реабілітацію, а також оперативне хірургічне втручання у випадках гострих травм. Інститут вважається передовим за кількістю наукових розробок і технологій, пов'язаних з областю нейрохірургії
add_box Алергологія Гастроентерологія Генетика Гематологія Гінекологія Дерматологія ... ще
Паркінг Дитяча кімната Оплата карткою Wi-Fi зона
Клініка надає весь спектр послуг в медичній сфері: консультацію висококваліфікованих лікарів для дорослих і дітей, діагностику на сучасних технологіях, якісну вакцину і багато іншого.
Відділення денного стаціонару з наданням невідкладної допомоги працює цілодобово.
add_box Акушерство Алергологія Андрологія Венерологія Гастроентерологія Гінекологія ... ще
«Медичний центр Святого Пантелеймона +» - багатопрофільний медичний центр для кожного члена сім'ї, який надає повний комплекс лікувальних, діагностичних та лабораторних послуг з акушерства, гінекології, урології, терапії, сімейної медицини, гастроентерології, кардіології, неврології, косметології, реабілітології, психотерапії та інші . Робота кваліфікованих фахівців центру в поєднанні з інноваційним обладнанням спрямована на збереження здоров'я, краси своїх пацієнтів
TARGET - сучасний медичний центр, який надає медичну допомогу пацієнтам з онкологічними захворюваннями. Персоналом клініки розробляються найбільш сучасні методики лікування, індивідуально для кожного пацієнта, відповідно до стандартів ESMO, NCCN.
У центрі проводять амбулаторне медикаментозне лікування: хіміотерапію, інфузійну терапію, дезинтоксикацию і ін. За кожним клієнтом закріплюється лікуючий доктор, який надає консультаційну підтримку не тільки під час проходження терапії, але і між курсами лікування супроводжуючи пацієнта до повного одужання.