Євген Юрійович Гірагосов - лікар-онколог, онкодерматолог та онкохірург. Лікар спеціалізується на діагностиці та лікуванні різних видів раку, таких як пухлини шкіри, м'яких тканин, меланоми, рак шлунково-кишкового тракту, легенів, молочної залози та сечостатевої системи. Євген Юрійович володіє широким спектром навичок, включаючи операції, діагностику та лікування пухлин, дерматоскопію, біопсію пухлин та поліклінічний прийом пацієнтів. Є членом Української асоціації онкологів, Українського товариства хірургічної онкології та Європейського товариства медичних онкологів. Автор і співавтор численних наукових робіт та публікацій, активний учасник профільних конференцій і семінарів.
Якщо конфліктну ситуацію врегульовано, негативна оцінка не впливає на рейтинг
Перевірені відгуки про лікаря 12 відгуків
Владимир 31 Жовтень 2018
Сайдеми 06 Березень 2018
Очень внимательный доктор.
Татьяна 23 Листопад 2017
Очень внимательный и щадящий врач.
Мария 01 Вересень 2017
Все, що мене цікавило, на всі питання дали відповідь. Мене все влаштувало.
Мариана 24 Травень 2017
Николай 19 Квітень 2016
Врач нам понравился, будем обследоваться у него. Просили, чтобы он оставался нашим доктором. Понравилась его манера обхождения и то, как он рассказал что надо/ что не надо, квалификация полностью соответствует. Врач все
рассказал, показал, почему так, почему он так думает, почему он не может сделать то, что мы просили.
Нам очень понравился доктор!