Лікар Мамолог, Онколог, Проктолог, Хірург Кравченко Олександр Віталійович на Doc.ua

Відгуки про Кравченко Олександр Віталійович

Лікар хірург-онколог вищої категорії, доцент, кандидат медичних наук, керівник напрямку з питань невідкладної онкохірургії, невідкладної онкології і загальної хірургії
Відгуків

Як ми формуємо рейтинг?

• Рейтинг формується з відгуків пацієнтів, кваліфікації, наукового ступеня
  • Негативні випадки обов’язково розглядаються адміністрацією
  • Якщо конфліктну ситуацію врегульовано, негативна оцінка не впливає на рейтинг

Перевірені відгуки про лікаря 11 відгуків

Світлана 22 Жовтень 2025
Все було,як завжди, чітко, інформативно та професійно. Співпрацюємо не перший рік
Ольга 19 Березень 2025
Ольга 05 Березень 2025
Мне очень понравился доктор. Доктор очень внимательный, видно, что очень грамотный, очень скрупулёзно проводил осмотр, очень внимательно смотрел мои анализы, расспросил меня о предыдущем лечение, уделил мне очень много внимания. Я очень благодарна доктору. Доктор настоящий профессионал, я очень довольна визитом к доктору
Юлія 10 Лютий 2025
Гарне відношення, результатом візиту задоволена, дякую.
Любов 05 Липень 2024
Анна 21 Червень 2024
Лікар сподобався, консультацію отримала гарну, дякую.
Галина 26 Лютий 2024
Візит пройшов добре. Лікар дуже сподобався і візит теж. Сподобалося, далі буду лікуватися у цього лікаря, лікар дуже добре надав рекомендації. Зробив все швидко, оперативно та якісно. Це дійсно лікар від Бога.
Юлія 04 Жовтень 2023
Лікаря знаю вже давно і їхала з правого берега міста навмисно саме до цього лікаря. Я дуже задоволена
Микола 06 Лютий 2023
Евгений 15 Січень 2022
1 2
Показати ще 1 Відгукиautorenew

Лікарі поблизу

Всі лікарі Київ