Основні напрямки роботи лікаря: ендоскопічна ендоназальна хірургія аденом гіпофіза, пухлин основи черепа, хірургія без розрізу шкіри (через природні отвори), хірургія через мінімальні доступи ( "key-hole" - замкова щілина), ендоскопічне та мікрохірургічне видалення пухлин
Якщо конфліктну ситуацію врегульовано, негативна оцінка не впливає на рейтинг
Перевірені відгуки про лікаря 374 відгуки
Ірина 25 Березень 2025
Консультація була дійсно хорошою. Лікар нам дуже сподобався, хоч це і була перша консультація, зразу стало зрозуміло, що Дмитро Сергійович надзвичайно кваліфікований лікар.
check Перевірений пацієнт Онлайн-візит
Ярослав 25 Березень 2025
Все пройшло добре, дякую.
Тетяна 24 Березень 2025
Хороший лікар, можна щось у нього запитати. Чітко все розповість, доступно все пояснить. Нам сподобалося на візиті.
Роман 24 Березень 2025
Лікар дуже сподобався. Добре пройшов візит, лікар все доступно розказує.
Анатолій 19 Березень 2025
Дуже залишився задоволений візитом. Мене все максимально задовольнило і саме відвідування, консультація, відношення лікаря до роботи та сама компетентність лікаря.
Василь 19 Березень 2025
Досить комфортно було на візиті у цього лікаря. Дмитро Сергійович хороший спеціаліст, гарного рівня, чудово допоміг. Дякую.
Олена 17 Березень 2025
Дуже чудовий лікар, дуже уважний, все детально і зрозуміло розповів мені. Візитом я залишилась дуже задоволена. Я вважаю, що такі чудові спеціалісти зараз дуже рідко зустрічаються.
Андрій 11 Березень 2025
Микола 10 Березень 2025
Діана 05 Березень 2025
Лікар повністю розказав мені будову хребта і на які зони поділяється, пояснив можливу причину проблеми в моєму випадку, розказав чому саме так і порекомендував лікування