Лікар Нейрохірург, Онколог Тесленко Дмитро Сергійович на Doc.ua

Відгуки про Тесленко Дмитро Сергійович

Консультація
Основні напрямки роботи лікаря: ендоскопічна ендоназальна хірургія аденом гіпофіза, пухлин основи черепа, хірургія без розрізу шкіри (через природні отвори), хірургія через мінімальні доступи ( "key-hole" - замкова щілина), ендоскопічне та мікрохірургічне видалення пухлин
Рейтинг лікаря
Відгуки

Як ми формуємо рейтинг?

• Рейтинг формується з відгуків пацієнтів, кваліфікації, наукового ступеня
  • Негативні випадки обов’язково розглядаються адміністрацією
  • Якщо конфліктну ситуацію врегульовано, негативна оцінка не впливає на рейтинг

Перевірені відгуки про лікаря 461 відгук

Маргарита 07 Листопад 2025
Ми дуже задоволені візитом до цього лікаря. Консультація була на найвищому рівні, лікар нам все доступно роз'яснив та відповів на питання. Дмитро Сергійович дуже гарний спеціаліст. Дякуємо!
Ігор 07 Листопад 2025
Хороший лікар Дмитро Сергійович він тямкий
Наталія 07 Листопад 2025
Сподобалося як лікар спілкувався
Катерина 06 Листопад 2025
Прийом у лікаря пройшов добре, лікар приємна людина, відповів на всі запитання, які мали. Мали додаткові питання, з лікарем спілкуємось в телеграм, візитом до лікаря залишились задоволені
Ольга 04 Листопад 2025
Людмила 31 Жовтень 2025
Наталія 30 Жовтень 2025
Пояснення ситуації: грамотно, професійно, доступно для людини без медичної освіти. Надані рекомендації. Лікар залишає контакти та відповідає на питання в месенджерах, що дуже зручно. Рекомендую.
Анна 24 Жовтень 2025
Гарно пройшов візит, лікар нам дуже сподобався.
Юлія 24 Жовтень 2025
Все пройшло чудово, дякую.
Наталія 24 Жовтень 2025
На прийомі лікар дуже достойно пояснив ситуацію на макетах та відео, додатково надав інформацію щодо операції та всі її наслідки. Я залишилась задоволена візитом до лікаря
Показати ще 10 Відгукиautorenew
5 6 7 8 9 10 11 chevron_right

Лікарі поблизу