Основні напрямки роботи лікаря: ендоскопічна ендоназальна хірургія аденом гіпофіза, пухлин основи черепа, хірургія без розрізу шкіри (через природні отвори), хірургія через мінімальні доступи ( "key-hole" - замкова щілина), ендоскопічне та мікрохірургічне видалення пухлин
Якщо конфліктну ситуацію врегульовано, негативна оцінка не впливає на рейтинг
Перевірені відгуки про лікаря 403 відгуки
Анастасія 05 Червень 2025
Мені дуже все сподобалося на візиті. Лікар чітко пояснив усе, показав усе доступно не прикладах у чому саме полягає проблема. Візит пройшов максимально добре, дізналася від лікаря все те, що було потрібно.
Віталій 03 Червень 2025
Сподобалось що лікар все показав розказав дав направлення що треба бути зробити.Все виразно розумно
Тетяна 03 Червень 2025
Все те що мені потрібно було отримати всі питання я отримала на них відповіді . Все сподобалось
Тетяна 02 Червень 2025
Дуже сподобався лікар. Дмитро Сергійович насправді дуже гарний лікар. Дійсно хочу подякувати лікарю за чудовий візит та побажати цьому лікарю абсолютно всіх благ.
Олександр 27 Травень 2025
Сподобалось чіткістю, конкретність, чуйність
Тетяна 26 Травень 2025
Доктор все подробно объяснил и наглядно показал, ответил на все интересующиеся вопросы. Спасибо.
Тетяна 22 Травень 2025
Дмитро 20 Травень 2025
Не поганий лікар. Все розповів, показав як воно повинно бути і сказав що далі робити.