Київ
Лікар Нейрохірург, Онколог Тесленко Дмитро Сергійович на Doc.ua

Відгуки про Тесленко Дмитро Сергійович

Консультація
Основні напрямки роботи лікаря: ендоскопічна ендоназальна хірургія аденом гіпофіза, пухлин основи черепа, хірургія без розрізу шкіри (через природні отвори), хірургія через мінімальні доступи ( "key-hole" - замкова щілина), ендоскопічне та мікрохірургічне видалення пухлин
Рейтинг лікаря
Відгуків

Як ми формуємо рейтинг?

• Рейтинг формується з відгуків пацієнтів, кваліфікації, наукового ступеня
  • Негативні випадки обов’язково розглядаються адміністрацією
  • Якщо конфліктну ситуацію врегульовано, негативна оцінка не впливає на рейтинг

Перевірені відгуки про лікаря 358 відгуків

Людмила 14 Лютий 2025
Компетентно, зрозуміло, чітко отримала відповіді на всі свої питання. Розумію, що потрібно робити далі , після до обстеження отримаю остаточний висновок про стан моєї проблеми. Рекомендую лікаря, як фахівця високої степені.
Дмитро 11 Лютий 2025
Лікар мені дуже подобається. Кілька разів уже був на візиті у цього лікаря. Візит як завжди пройшов добре.
Руслан 10 Лютий 2025
Все дуже сподобалося на візиті. Лікар чудово все пояснив та доступно все розказав.
Наталія 10 Лютий 2025
Все чудово було на візиті. Лікар нам дуже сподобався, сам лікар такий стриманий, досить компетентний. Нічого погано не скажу про цього лікаря, все було добре дійсно.
Богдан 07 Лютий 2025
Дуже хороший лікар і розумна людина
Наталія 07 Лютий 2025
Прийом мене влаштував, лікар провів досить гарну консультацію, в повному обсязі, жодних нарікаань, дякую.
Лідія 07 Лютий 2025
Дуже гарний лікар, я задоволена, дякую.
Ірина 06 Лютий 2025
Лікар мені дуже сподобався, Дмитро Сергійович доволі хороший лікар, дуже добре мене проконсультував.
Людмила 05 Лютий 2025
Лікар уважний, приділив достатньо часу, все пояснив, зробив направлення на діагностику та додаткові консультації, дякую.
Лідія 05 Лютий 2025
Лікар гарний фахівець. Консультація пройшла на високому рівні, відповів на всі мої запитання які мене цікавили. Рекомендую
Показати ще 10 Відгукиautorenew
5 6 7 8 9 10 11 chevron_right

Лікарі поблизу