Офтальмологічні клініки в Дніпрі (21)

Дивитись Офтальмологів Дніпра
clear
Високий рейтинг
Тільки з онлайн-розкладом
За рейтингом
За кількістю відгуків
За назвою
Сімейна клініка «МЕДЕКСПЕРТ»
add_box Інфектологія Акушерство Алергологія Андрологія Анестезіологія Гастроентерологія ... ще
Багатопрофільний медичний центр «МедЕксперт» працює з 2013 року. За 10 років роботи медичний центр значно виріс, сьогодні є 5 клінік в місті Дніпро та області , де працюють понад 60 вузькопрофільних медичних спеціалістів. Працює денний стаціонар, можливий виїзд лікарів додому . В клінічній лабораторії медичного центру «МедЕксперт» пропонується більше 300 видів лабораторних досліджень. Також надаються послуги з УЗД діагностики , холтермоніторування роботи серця, доплерографії судин . Мережа клінік «МедЕксперт» надає безкоштовне обслуговування у сімейного лікаря та педіатра за умови укладання декларацій згідно медичних гарантій НСЗУ. У медичному центрі нараховується уже понад 42 000 пацієнтів, та обслуговуються цілі сім'ї.
add_box Акушерство Алергологія Андрологія Анестезіологія Гастроентерологія Гінекологія ... ще
Паркінг Дитяча кімната Оплата карткою Wi-Fi зона
access_time_filled пн - пт : 8:30 - 19:00 access_time_filled сб - нд : 9:00 - 15:00
просп. Олександра Поля, 103на карті
Центральний
В даний момент запис в клініку через наш сервіс не ведеться
add_box Гінекологія Кардіологія Мамологія Педіатрія Терапія Ендокринологія ... ще
access_time_filled пн - пт : 8:30 - 14:00 access_time_filled сб : 9:00 - 14:00 access_time_filled нд : вихідний
вул. Олеся Гончара, буд.2, 2-й поверхна карті
Здорове покоління

Здорове покоління

Медичний центр
146відгуків
add_box Імунологія Інфектологія Акушерство Алергологія Андрологія Венерологія ... ще
Медичний центр «Здорове покоління» являє собою широкопрофільний лікувально-діагностичний центр, в якому надається комплексна і різнопланова медична допомога дорослим та дітям, починаючи з дитинства. У центрі «Здорове покоління» працюють найкращі лікарі міста, для діагностики захворювань використовується обладнання від лідерів ринку, лікування проходить відповідно до українських та європейських стандартів щодо надання медичної допомоги. Крім цього, в медичному центрі «Здорове покоління» доступна послуга виїзду лікаря або молодшого медпероснала додому до пацієнта, проводиться вакцинація дітей з використанням вакцин виробництва Франції, Бельгії, Німеччини і США.
add_box Акушерство Алергологія Андрологія Венерологія Гастроентерологія Генетика ... ще
access_time_filled пн - пт : 8:30 - 19:00 access_time_filled сб - нд : 9:00 - 14:00
вул. Набережно Заводська, 123 дна карті
Новокодацький
В даний момент запис в клініку через наш сервіс не ведеться
access_time_filled пн - пт : 8:30 - 19:30 access_time_filled сб - нд : 9:00 - 14:00
Запорізьке шосе, 38на карті
Шевченківський
Дитяча офтальмологія

Дитяча офтальмологія

Практикуючий лікар
4відгуки
add_box Офтальмологія ... ще
В частном кабинете доктора Степановой оказывают полный спектр услуг в области офтальмологии. Здесь проводят профилактические осмотры, комплексную диагностику и безоперационное лечение органов зрения у детей, осуществляют подбор оптимальной оптической коррекции различной сложности.
access_time_filled сб : 9:00 - 17:00 access_time_filled пн : вихідний access_time_filled вт : вихідний access_time_filled ср : вихідний access_time_filled чт : вихідний access_time_filled пт : вихідний access_time_filled нд : вихідний
ул. Гоголя, 15Ана карті
Соборний м.Вокзальна
Дом оптики Дніпро
3відгуки
add_box Офтальмологія ... ще
В салоні «Дом оптики» представлені сонцезахисні окуляри, оправи, контактні лінзи. Веде прийом дорослий і дитячий лікар-офтальмолог. Працює кабінет апаратного лікування зору. Є майстер з ремонту окулярів.
access_time_filled пн - пт : 9:00 - 19:00 access_time_filled сб : 10:00 - 18:00 access_time_filled нд : 10:00 - 17:00
пр. Яворницького, 46на карті
Центральний м.Вокзальна
Оптика Новий Зір у Дніпрі
add_box Офтальмологія ... ще
Мережа оптик "Новий Зір" — це історія більш ніж 15 річного досвіду роботи в області офтальмології. Ми пропонуємо широкий асортимент якісних оптичних послуг і товарів. У кожному з наших салонів ви знайдете висококваліфіковане обслуговування та індивідуальний підхід до кожного клієнта.
Оплата карткою Wi-Fi зона
вул. Королеви Єлизавети, 2на карті
Шевченківський
Поліклініка Святого Антипи
1054відгуки
add_box Акушерство Андрологія Гастроентерологія Гепатологія Гінекологія Дієтологія ... ще
Оплата карткою
МЦАО «Поліклініка Святого Антипа» – багатопрофільний медичний центр амбулаторного обслуговування пацієнтів дитячого та дорослого віку, двері якого вперше відкрилися в жовтні 2012 р. поліклініці Святого Антипа практикують доктори та кандидати медичних наук, а також досвідчені лікарі-клініцисти вищої і першої категорії всіх напрямків. Обсяг діагностичних послуг необмежений: від лабораторних до рентгенівських досліджень, гастроскопії, УЗД серця та ін.
access_time_filled пн - пт : 8:00 - 20:00 access_time_filled сб - нд : 8:00 - 17:00
вул. Вороніжська, 2 ана карті
Індустріальний
JMC

JMC

Медичний центр
962відгуки
add_box Імунологія Алергологія Андрологія Анестезіологія Гастроентерологія Гематологія ... ще
Єврейський Медичний центр JMC – це багатопрофільна клініка у Дніпрі. Головний принцип роботи центру – комплексний підхід до здоров'я людини та чесні взаємини із пацієнтами. Тут створено колектив професіоналів, щодня проводиться десятки кваліфікованих прийомів як дорослих, так і дітей, проявляється турбота, де вона така необхідна. Клініка завжди приходить на допомогу.
960відгуків
add_box Алергологія Андрологія Анестезіологія Гастроентерологія Гематологія Гінекологія ... ще
access_time_filled пн - чт : 8:00 - 20:00 access_time_filled пт : 8:00 - 16:30 access_time_filled нд : 8:00 - 19:00 access_time_filled сб : вихідний
вул. Шолом-Алейхема 4/26на карті
Центральний
В даний момент запис в клініку через наш сервіс не ведеться
add_box Алергологія Гастроентерологія Гінекологія Кардіологія Логопедія Неврологія ... ще
Паркінг Оплата карткою Wi-Fi зона
Єврейський Медичний центр JMC – це багатопрофільна клініка в Дніпрі, яка включає напрямки реабілітації та стаціонару. Головний принцип роботи центру – комплексний підхід до здоров'я людини та чесні стосунки з пацієнтами. Тут створено колектив професіоналів, щодня клініка проводить десятки кваліфікованих прийомів як дорослих, так і дітей, піклується, де так необхідно і завжди приходить на допомогу.
вул. Генерала Захарченко 10 на карті
Індустріальний
Ваш доктор

Ваш доктор

Лікувальний діагностичний центр
4.8
25відгуків
add_box Акушерство Гастроентерологія Гінекологія Гомеопатія Дерматологія Дієтологія ... ще
Паркінг Wi-Fi зона
Консультативно-диагностический медицинский центр Ваш доктор предоставляет услуги врачей с высоким профессионализмом по таким направлениям медицины, как гинекология, педиатрия, офтальмология, хирургия, кардиология, косметология и др. В станах данного медицинского центра приветствуется индивидуальный подход к пациентам, а также проводится лечение не болезни, а организма в целом. Лучшие специалисты города, которые проходили стажировку в зарубежных институтах Академии Наук, используют весь свой многолетний опыт и знания для эффективного лечения огромного количества различных заболеваний.
access_time_filled пн - пт : 8:00 - 18:00 access_time_filled сб : 8:00 - 15:00 access_time_filled нд : вихідний
пр. Дмитра Яворницького 123 Ана карті
Шевченківський м.Вокзальна
Оптімед

Оптімед

Офтальмологична клініка
4.8
3відгуки
add_box Офтальмологія ... ще
«Оптимед» – первая в Украине сеть частных офтальмологических клиник, за время существовании которой было проведено 150000 успешных операций. Клиника располагает полным спектром услуг по восстановлению зрения, лечению глазных болезней. Самые современные, зарекомендовавшие себя европейские методики коррекции зрения в сочетании с высокотехнологичным диагностическим, терапевтическим, хирургическим оборудованием обеспечивают медицинские услуги высокого уровня с максимальной эффективностью для пациентов.
access_time_filled пн - сб : 9:00 - 18:00 access_time_filled нд : вихідний
проспект Дмитра Яворницького, 59 Ана карті
Гагаріна
В даний момент запис в клініку через наш сервіс не ведеться
Новий зір, медичний центр в Дніпрі
4.6
15відгуків
add_box Офтальмологія ... ще
Медичний центр Новий зір в м. Дніпропетровську надає послуги висококваліфікованих офтальмологів: всього за дві години вони проводять обстеження зору пацієнта з метою підбору найбільш підходящої методики лікування. Вдалий результат діагностики досягається за рахунок використання спеціальних методик: кератотопографія, лазерно-оптична біометрія, ретінотомографія (HRT), флуоресцентна ангіографія (HRA) і ін. У медичному центрі проводиться лазерна корекція зору, лікування глаукоми і катаракти, вітреоретинальна хірургія, а також приймають дитячі офтальмологи.
access_time_filled пн - сб : 9:00 - 18:00 access_time_filled нд : вихідний
вул. Жуковського, 21 ана карті
chevron_left 2 3
Показати ще 1 Клінікиautorenew