Сервіс DOC.ua повністю безкоштовний для пацієнтів

Здоров'я столиці

Медичний центр
Акушерство, Вертебрологія, Гастроентерологія, Гінекологія, Дерматовенерологія, Дерматологія, Кардіологія, Мамологія, Масаж, Неврологія, Ортопедія, Оториноларингологія, Офтальмологія, Педіатрія, Сімейна медицина, Травматологія, УЗ-діагностика, Урологія, Фізіотерапія, Функціональна діагностика, Ендокринологія ще
  • Пн-Пт: 8:00-20:00
  • Сб: 9:00-16:00
  • Нд: вихідний

вул. Шовковична, 34 в. На карті

Шевченківський , м.Арсенальна

В даний момент запис в клініку через наш сервіс не ведеться
    Схожі клініки поблизу в місті Києві:
  • Акушерство, Алергологія, Андрологія, Гастроентерологія, Гінекологія, Дерматологія, Дієтологія, Кардіологія, Мамологія, Неврологія, Нефрологія, Ортопедія, Оториноларингологія, Педіатрія, Проктологія, Психотерапія, Пульмонологія, Ревматологія, Репродуктологія, Сексологія, Терапія, Травматологія, Трихологія, УЗ-діагностика, Урологія, Флебологія, Фізіотерапія, Хірургія, Ендокринологія, Дерматовенерологія, Функціональна діагностика, Денний стаціонарще
    • пн-сб 8:30-20:30
    • нд 9:00-18:00

    вул. Вячеслава Чорновола, 12. На карті

    Шевченківський , Лук'янівська

  • Акушерство, Алергологія, Гастроентерологія, Гінекологія, Кардіологія, Косметологія, Мамологія, Масаж, Неврологія, Онкологія, Ортопедія, Оториноларингологія, Офтальмологія, Педіатрія, Проктологія, Психіатрія, Ревматологія, Терапія, Травматологія, Урологія, Флебологія, Фізіотерапія, Хірургія, Ендокринологія, Сімейна медицина, Дерматовенерологіяще
    • пн-пт 8:00-20:00
    • сб 9:00-14:00
    • нд вихідний

    вул. Саксаганського, 39а. На карті

    Шевченківський , Олімпійська, Площа Льва Толстого

  • Акушерство, Алергологія, Гастроентерологія, Гінекологія, Дієтологія, Кардіологія, Неврологія, Ортопедія, Оториноларингологія, Офтальмологія, Педіатрія, Стоматологія, Терапія, Травматологія, Урологія, Хірургія, Ендокринологія, Сімейна медицина, Дерматовенерологія, Функціональна діагностика, Лабораторна діагностикаще
    • пн-пт 8:00-20:00
    • сб-нд 9:00-17:00

    вул. Рижська, 73г. На карті

    Шевченківський , Сирець, Дорогожичі

  • Гастроентерологія, Гінекологія, Кардіологія, Мамологія, Масаж, Неврологія, Ортопедія, Оториноларингологія, Терапія, Травматологія, УЗ-діагностика, Урологія, Хірургія, Ендокринологія, Сімейна медицина, Дерматовенерологія, Лабораторна діагностикаще
    • пн-пт 9:00-21:00
    • сб 9:00-18:00
    • нд вихідний

    вул. Щербаковського, 42. На карті

    Шевченківський , Нивки, Сирець

  • Гастроентерологія, Гінекологія, Дерматологія, Кардіологія, Мамологія, Неврологія, Ортопедія, Оториноларингологія, Офтальмологія, Педіатрія, Терапія, Травматологія, УЗ-діагностика, Урологія, Хірургіяще
    • пн-сб 8:00-21:00
    • нд 8:00-20:00

    вул. Златоустівська, 16. На карті

    Шевченківський , Університет

Рейтинг клініки
4.9

К-сть відгуків

439

Рейтинг клініки розраховується на основі реальних відгуків пацієнтів

Як ми збираємо відгуки

Як ми збираємо відгуки?

Усі відгуки достовірні і отримані в результаті опитування пацієнтів, що побували на прийомі у лікаря

Ми записуємо вас до лікаря

Ви приходите на прийом

Ми дзвонимо і запитуємо вашу думку про прийом

Публікуємо вашу думку в анкеті лікаря

Спасибі, мені все зрозуміло

    Рекомендую

    Приятная обстановка, доброжелательный персонал.

    Евгений, 11.06.2020

    Рекомендую

    Снизила оценку так как пришлось ждать своего приема.

    Ирина, 03.03.2020

    Рекомендую

    Можна зробити додаткове обстеження на місці.

    Ольга, 27.02.2020

    Рекомендую

    Клиника находится в удачном месте, планировка там не очень удобная, в самом здание коридоры длинные что можно запутаться.

    Екатерина, 10.12.2019

    Рекомендую

    Мені довелося чекати, хвилин двадцять. Але все пройшло добре, я залишилась задоволена!

    Богдана, 04.11.2019

    Клиника мне тоже не понравилась, расположена, не очень удобно!

    Стефания, 07.08.2019

    Рекомендую

    Клиника очень неудобно находится, нет расположения. Очень долго искала, перенервничала, что опоздаю. Никаких указателей, ничего нет. Просто безобразие.

    Лара, 11.04.2019

    Рекомендую

    Администратор очень помогла мне с почтой, я очень довольна.

    Елена, 11.10.2018

    Рекомендую

    Очень хороший доктор. Приятно, что у нас есть такие профессионалы. Спасибо.

    Наталья, 11.10.2018

    Рекомендую

    Все отлично, мне все понравилось. Спасибо.

    Олеся, 10.07.2018

    Клиника не очень удобно расположена, разделена на два корпуса, в одном можно оплачивать карточкой, в другом нет. Не совсем удобно.

    Катерина, 31.05.2018

    Не рекомендую

    Все очень грязно, больше не хочется туда возвращаться.

    Яна, 07.05.2018

    Рекомендую

    Клиника в целом понравилась, все хорошо, прием состоялся вовремя, врач квалифицированный, персонал очень приятный, я осталась очень довольна и думаю, что в дальнейшем буду обращаться в эту клинику.

    Анастасия, 19.04.2018

    Рекомендую

    Расположение и обслуживание нормальное, парковка есть. Но неудобно разбросаны корпуса.

    Антон, 18.04.2018

    Клиника находиться в двух разных корпусах, не совсем понятно, куда идти. И по сравнению с другими частными клиниками, она не такая фешенебельная.

    Андрей, 05.04.2018

    Записались, вовремя попали. Все нормально.

    Алена, 22.11.2017

    Единственное, что у них два здания, в одном принимают карточку, во втором нет, мне пришлось идти с одного здания в другое, это не удобно.

    Евгения, 16.11.2017

    Сдали анализы, спросила присылают ли результаты на почту, мне сказали, что да, если дадут адрес почты. Я привыкла к тому, что когда прихожу в клинику, мне говорят: "Дайте адрес почты, чтоб вам не приходить сюда". Вялая работа в клинике.

    Вадим, 15.11.2017

    Удобное месторасположение, уютные и чистые кабинеты, вежливый персонал на рецепции. Только хорошие впечатления.

    Евгений, 10.11.2017

    Всем довольна. Я и раньше здесь обследовалась, мне очень нравится.

    Татьяна, 09.11.2017

    Була записана на 16.25, прийшла вчасно, сказали почекати. Хвилин через 20 вийшла лікар до дівчини на рецепшині і спитала чи є до неї наступний пацієнт ( хоча я вже 15 хв. чекаю) І сказала: "Ой ми там сидимо, говоримо". Те що я і є пацієнт, який її чекає вона мабуть не зрозуміла. Я ще почекала 10 хв. і пішла так і не дочекавшись поки мене покличуть. Навіщо записувати людей на конкретний час, якщо треба прийти і чекати поки тебе приймуть більше чим півгодини. Нікому не рекомендую дану клініку.

    Юлия, 09.11.2017
    Ответ клиники
    Уважаемая, Юлия Валерьевна! В первую очередь благодарим Вас за замечание по поводу организации работы клиники. По факту Вашего замечания, мы все тщательно проверили. Да, действительно, Вы не попали к нужному специалисту из-за сложного пациента, который был на приеме перед Вами: и доктор, и администратор клиники знали о Вас, а на рецепшн выходил другой специалист. Мы приносим Вам искренние извинения за потраченное Вами время и ждем Вас на бесплатную консультацию к доктору тогда, когда Вам будет удобно. С Уважением, Администрация клиники "Здоровье Столицы"
    14.11.2017

    Никаких задержек, очень хорошее обслуживание. Все замечательно!

    Анна, 07.11.2017

    Пришла на назначенное время и ни минуты не ждала, в клинике чисто, персонал приветливый все рассказали, объяснили. Единственное чего не хватает это указателя на входе где какое отделение, так как у клиники 2 отдельных входа (но может я их просто не заметила)

    Алла, 17.10.2017

    Вполне комфортно, пришел я немного раньше и приняли меня тоже раньше.

    Антон, 28.08.2017

    Прекрасно нас приняли, мы приехали на полчасика раньше, к счастью доктор был свободен, прекрасно отработала рецепция. Всё чудесно, водичкой напоили, кондиционируемое помещение, собираюсь ходить в эту клинику.

    Татьяна, 22.07.2017
Чому Ви не можете залишити відгук?
Відгуки на сайті можуть залишати тільки пацієнти, що побували на прийомі у лікаря. Це виключає публікацію замовних і неправдивих відгуків. Ми збираємо відгуки шляхом обдзвону реальних пацієнтів, які відвідали лікаря, записавшись через наш сервіс.