add_box Гастроентерологія Гінекологія Ендокринологія Ендоскопія Кардіологія Неврологія ... ще
МЦ «ВВ Клініка» (VV Clinic) надає широкий спектр послуг різних медичних напрямків. У клініці можна отримати консультації досвідчених лікарів, пройти повну діагностику організму і здати необхідні лабораторні аналізи. У МЦ «ВВ Клініка» (VV Clinic) можна провести хірургічне лікування різного ступеня складності, а професіонали пластичної хірургії здатні скорегувати всі зовнішні дефекти пацієнта
add_box Гастроентерологія Гінекологія Кардіологія Неврологія Оториноларингологія Пластична хірургія ... ще
Оплата карткою Wi-Fi зона
У МЦ «ВВ Клініка» (VV Clinic) на Урлівській лікарі надають широкий спектр медичних послуг різного профілю. У центрі доступні консультативні прийоми кваліфікованих лікарів, діагностичні та лабораторні дослідження організму
Персонал в клініці дуже чудовий, мені все сподобалося.
Артем 23 Лютий 2026
Клініка чудова, приємний персонал
Марія 09 Лютий 2026
Я була на онлайн консультації в лікаря отоларинголога Подопейко Ангеліни, мені все дуже сподобалось. Лікарка дуже гарна, уважна та приємна, дуже дякую, візитом повністю задоволена.
Віталія 25 Листопад 2025
Доволі нормальна клініка, сподобалося що ця клініка працює коли у ній немає світла.
Ганна 10 Червень 2025
Прекрасна клініка, було дуже тут комфортно.
Неля 07 Квітень 2025
Все сподобалося в клініці, дкую.
Анастасія 03 Квітень 2025
Клініка дуже сподобалася, вже не вперше відвідую дану клініку, візит як завжди пройшов добре, все було супер.
Сабіра 18 Березень 2025
В клініці все мене влаштувало, дякую.
Віталій 13 Березень 2025
Швидко і якісно було надано необхідну допомогу та консультацію.