Київ
Багатопрофільний комплекс наркології та психіатрії "РЕНЕСАНС – КИЇВ"  на проспекті Берестейський (Перемоги)

Відгуки про клініку Багатопрофільний комплекс наркології та психіатрії "РЕНЕСАНС – КИЇВ" на проспекті Берестейський (Перемоги)

Клініка
58відгуків
add_box Психіатрія Психологія Психотерапія ... ще
Генератор в клініці Паркінг Оплата карткою Wi-Fi зона
У Багатопрофільному комплексі психіатрії та наркології «Ренесанс-Київ» на проспекті Берестейский(Перемоги), ви отримаєте кваліфіковані консультації психіатра, психолога, психотерапевта. У клініці активно проводиться профілактика, лікування та реабілітація пацієнтів з психосоматичними розладами та депресіями, неврозами, панічними атаками, посттравматичним стресовим розладом, порушення працездатності, депресивних станів, синдрому хронічної втоми, страхів, тривоги, апатії та млявості, порушення сну, шизофренії, психічних розладів в осіб похилого та старечого віку. В клініці можна пройти індивідуальні психотерапевтичні практики з професійними експертами, які допомагають кожному пацієнту, який звернувся за допомогою.
access_time_filled пн - нд : 9:00 - 20:00
Проспект Берестейський (Перемоги) 20на карті
Шевченківський м.Політехнічний інститут
Рейтинг клініки розраховується на основі
реальних відгуків
Чи звернетеся в клініку знову?
Так Ні
Ваша оцінка клініці
Як ми збираємо відгуки?
Перевірені відгуки про клініку
58 відгуків
Ольга 28 Жовтень 2024
Класно працюю координатори. Відправляють геолокацію, зустрічають, проводять. Таким і має бути підхід.
Олександра 27 Жовтень 2024
Все отлично, все хорошо прошло. Проконсультировались. Остались приятные впечатления.
Руслан 27 Жовтень 2024
Чудовий комплекс. Лікарка уважна, постаралась вникнути у проблему. Персонал доброзичливий. Чисто, акуратно. Рекомендую!
Сергій 22 Жовтень 2024
Задоволені відвідуванням та лікаркою. Мене все влаштувало.
Катерина 20 Жовтень 2024
Прием прошел вовремя. Никаких неудобств не было
Андрій 19 Жовтень 2024
Прийняли мене раніше, на десять хвилин, п'ятнадцять чим було призначено. Я рано приїхав, не порахував час на дорогу.
Олексій 17 Жовтень 2024
Впервые хожу в эту клинику, очень доволен посещением. Рекомендую всем.
Сергій 12 Жовтень 2024
Рекомендую!
Анастасія 12 Жовтень 2024
Чисто, тепло, привітно! Клініка чудова
Юлія 06 Жовтень 2024
Чудова клініка і персонал! Звернулась за рекомендацією знайомої.
Показати ще 10 Відгукиautorenew
5 6 chevron_right
Філії мережі