Ochi clinic (Очі клінік) - офтальмологічний медичний центр Київ

Відгуки про клініку Ochi clinic (Очі клінік) - офтальмологічний медичний центр Київ

Медичний центр
108відгуків
Медичний центр Ochi Clinic спеціалізується на діагностиці, лікуванні, профілактиці офтальмологічних захворювань. Основним напрямком діяльності офтальмологічного центру являється хірургія ока: лікування катаракти, глаукоми очей, операції при розшарування сітківки ока, органозберігаючі операції при діабетичній ретинопатії, мікрохірургія ока при травмах очей різного походження. Лікарський склад Очі Клінік представлений найкращими експертами в своїй сфері. Лікарі-офтальмологи з багаторічним досвідом роботи, як в медичних центрах України, так і за кордоном, працюють під керівництвом доктора медичних наук, хірурга-офтальмолога вищої категорії - Жмурика Дмитра Васильовича.
access_time_filled пн - пт : 8:30 - 19:00 access_time_filled сб : 8:30 - 16:00 access_time_filled нд : вихідний
вул. Митрополита Василя Липківського 16 В, 03035на карті
Солом'янський м.Вокзальна
Рейтинг клініки розраховується на основі
реальних відгуків
Чи звернетеся в клініку знову?
Так Ні
Ваша оцінка клініці
Як ми збираємо відгуки?
Виберіть філію
Перевірені відгуки про клініку
43 відгуки
Ольга 13 Квітень 2026
Персонал в клініці чудовий, привітний, ввічливий, комфортна атмосфера. Рекомендую
Олена 02 Квітень 2026
Мені сподобалася ясність та чіткість в роботі лікаря, Берник Софія.
Юлія 27 Березень 2026
Дуже сподобалось в клініці. Лікар дуже чудова все пояснила на консультації .Все дуже чітко та лаконічно, гарно було . Послухала все розповіла. Сподобалось буду рекомендувати
Марія 07 Березень 2026
Все було дуже добре, все відповідало моїм очікуванням. В клініку буду звертатися ще
Наталія 22 Лютий 2026
Найкращі враження щодо візиту. Все було чемно та культурно лікар на всі питання відповіла. Призначення зробила мені сподобалось
Людмила 15 Грудень 2025
Мне понравилось все! Хорошая клиника, современное оборудование, хорошее отношение к клиентам, все было очень профессионально. Персонал клиники очень грамотный. Особенно понравился профессионализм доктора Рыкова.
Марина 17 Листопад 2025
Ми дуже задоволені візитом до лікаря, Рикова Сергія Олександровича.
Тетяна 15 Листопад 2025
Все чудово, було на візиті в лікаря, Цимбал Марина Олегівна, дякую. Дуже задоволена, дякую за сервіс та увагу лікарів.
Тамара 02 Жовтень 2025
Клініка чудова, дуже сподобалась. Дуже гарна, сучасна, хороший ресепшен, комфортна зона очікування. Персонал клініки в усьому допомагає, дуже люб'язні. В клініку буду звертатись ще
Дарія 30 Липень 2025
Все добре було на візиті у цій клініці.
Показати ще 10 Відгукиautorenew