Київ

Медичний центр
4.8
105відгуків
add_box Кардіологія Нефрологія Терапія ... ще
У медцентрі «Надія» надають допомогу пацієнтам, що страждають від нефрологічніх патологій. У «Надії» проводять плазмаферез, гемосорбцію, гемодіаліз. Медики центру спеціалізуються на лікуванні нефротичного синдрому, набрякового синдрому (при серцевій недостатності важкої форми), хронічної ниркової недостатності (на додіалізному етапі), діабетичної нефропатії.
access_time_filled пн - сб : 9:00 - 18:00 access_time_filled нд : вихідний
вул. Юлії Здановської 73-вна карті
Солом'янський м.Виставковий центр
4.8
Рейтинг клініки розраховується на основі
реальних відгуків

У медичному центрі «Надія» надають якісні медичні послуги з нефрології. У «Надії» надають кваліфіковану гемодіалізну допомогу пацієнтам, які страждають від термінальної ниркової недостатності. У центрі «Надія» вже встигли отримати медичну допомогу понад 3 тисяч пацієнтів, у яких діагностована нефрологічна патологія.

Медичний центр «Надія» в Україні є піонером за профілем впровадження в медичну практику технологій з перитонеального діалізу.

Спеціалісти центру мають також і досвід лікування за допомогою перитонеального діалізу пацієнтів, які мають ВІЛ-статус.

У стінах центру «Надія» проведено понад 10 тисяч процедур гемодіалізу для пацієнтів.

Напрямки роботи, що діють в «Надії»:

• послуги з лікування гострої ниркової недостатності;
  • послуги з лікування ниркової недостатності в хронічній формі;
  • ведення амбулаторного нефрологічного прийому - пацієнтів консультує досвідчений нефролог;
  • послуги з лікування резистентного нефрологічного синдрому;
  • послуги з лікування набрякового синдрому при важкій формі серцевої недостатності;
  • послуги з лікування діабетичної нефропатії;
  • послуги з детоксикації в результаті отруєнь в побутових умовах і на виробництві.

У медичному центрі «Надія» проводять:

• гемосорбцію - являє собою процедуру, яка спрямована на видалення з крові продуктів токсичної природи. Також гемосорбція регулює гомеостаз через контакт крові з сорбентом поза людським організмом;
  • гемодіаліз - являє собою процедуру з позаниркового очищення крові при хронічній / гострій нирковій недостатності. Під час процедури з організму видаляються токсичні продукти обміну, також відбувається нормалізація різних порушень електролітного і водного балансів;
  • плазмаферез - являє собою процедуру по забору, очищенню і поверненню в організм крові (або ж якоїсь її частини) назад в кровотік.
Перевірені відгуки про клініку
Артем 21 Січень 2025
Клініка влаштувала, обслуговування гарне, дякую.
Анастасія 24 Січень 2024
Все чудово пройшло. Все гаразд.
Светлана 10 Листопад 2023
Дуже задоволена всім і чистотою, персоналом і відношенням
Олена 23 Серпень 2023
Візитом залишилась повністю задоволена.
Татьяна 05 Червень 2020
Клініку дуже важко знайти.Блукали близько десяти хвилин.