Київ
МЦ «Mediland»

Відгуки про клініку МЦ «Mediland»

Клініка
1817відгуків
add_box Гастроентерологія Гінекологія Дерматологія Кардіологія Косметологія Мамологія ... ще
Паркінг Оплата карткою Wi-Fi зона
Медичний центр «Mediland» — це багатопрофільний медичний центр у м.Києві. Це оперативне лікування, хірургічні втручання будь-якої складності, консультації фахівців найвищого рівня, комфортабельний стаціонар для дорослих та дітей, сучасне медичне обладнання для лабораторних досліджень та діагностики та десятки тисяч позитивних відгуків вдячних пацієнтів та їх близьких! В МЦ діють найвищі стандарти якості обслуговування пацієнтів. Клініка працює при вимкненні світла!!!
access_time_filled пн - пт : 9:00 - 18:00 access_time_filled сб : 9:00 - 16:00 access_time_filled нд : вихідний
вул. Маршала Рибалка, 11-Бна карті
Шевченківський м.Лук'янівська
Рекомендації
Рейтинг клініки розраховується на основі
реальних відгуків
Чи звернетеся в клініку знову?
Так Ні
Клініка чудова.
Дмитро 12 Квітень 2025
В клініці комфортно
Світлана 07 Квітень 2025
Мені не дуже сподобався момент, що не можна в гардеробі разом з верхнім одягом залишити також і пакет, там були багато місця і пакет досить не великий, я була змушена з ним ходити по всій клініці. В інших клініках немає з цим проблем.
Татьяна 05 Квітень 2025
Візитом до цієї клініки дуже задоволена, зверталася до багатьох лікарів і мені все подобається, також і членам моєї родини, дякую!
Ірина 02 Квітень 2025
Клініка гарна, обстежуємося наразі в ній, дякую.
Катерина 02 Квітень 2025
Клініка дуже хороша, гарне ставлення до пацієнтів, всі дівчатка і хлопчики цієї клініки дуже чудові. Дуже дякую! Якщо мені буде потрібна допомога, то я буду звертатися в цю клініку, в інші клініки не піду
Тетяна 01 Квітень 2025
Залишилася максимально задоволена візитом у цю клініку. Дякую.
Инна 27 Березень 2025
Клініка сподобалася, дякую.
Ірина 27 Березень 2025
Задоволена обслуговуванням в клініці, звертатимуся в разі потреби, дякую.
Вікторія 23 Березень 2025
Була на консультації в лікаря отоларинголога Слободян Тетяни Сергіївни. Мені все дуже сподобалось. На консультації була приємна атмосфера, лікарка дуже уважна, оглянула мене, заспокоїла, назначила лікування. Все добре пройшло.
Показати ще 10 Відгукиautorenew
5 6 7 8 9 10 11 chevron_right