Київ
Клініка «Ангелія»

Відгуки про мережу клінік Клініка «Ангелія»

Клініка
117відгуків
add_box Стоматологія Гінекологія Кардіологія Наркологія Ортопедія Оториноларингологія ... ще
«Ангелія» - це сучасна терапевтична клініка зі стаціонаром в якій кожен фахівець веде здоровий спосіб життя і вважає метою своєї роботи допомагати своїм пацієнтам бути здоровими. Прямо в клініці проводиться якісна діагностика і проводяться всі необхідні аналізи. Ми піклуємося про Вас тому згідно інструкцій під час повітряної тривоги медичні послуги не надаються і графік прийому може бути зміщений, а пацієнти перенесені на інший вільний зручний час. Ви зможете зачекати у Клініці у безпечному місці поновлення роботи після відбою тривоги. Для нас важлива Ваша безпека і здоров’я!
add_box Стоматологія ... ще
access_time_filled пн - пт : 9:00 - 20:00 access_time_filled нд : 9:00 - 18:00 access_time_filled сб : вихідний
вул. Л. Руденко, 3на карті
Дарницький м.Позняки
add_box Гінекологія Кардіологія Наркологія Ортопедія Оториноларингологія Педіатрія ... ще
access_time_filled пн - чт : 8:00 - 20:00 access_time_filled пт : 8:00 - 16:00 access_time_filled нд : 9:00 - 16:00 access_time_filled сб : вихідний
вул. Л. Руденко, 3на карті
Дарницький м.Позняки
Рекомендації
Рейтинг клініки розраховується на основі
реальних відгуків
Чи звернетеся в клініку знову?
Так Ні
Ваша оцінка клініці
Як ми збираємо відгуки?
Виберіть філію
Перевірені відгуки про клініку
16 відгуків
Наталія 28 Листопад 2024
Дуже все сподобалося в цій клініці. Було досить комфортно.
Галина 08 Квітень 2024
Клініка дуже хороша, дуже нам сподобалася, персонал дуже хороший і привітний. Клініку буду всім рекомендувати
Ростислава 18 Березень 2024
Хороша клініка
Святослав 26 Листопад 2023
Все сподобалося, дякую.
Анастасія 22 Листопад 2023
В клініці, після першого прийому, нам обіцяли, що наступна консультація буде безплатна, якщо без лікування, але не озвучили який термін повинен пройти. На повторній консультації лікар спілкувалась з нами три хвилини, абсолютно нічого не робили, за це ми заплатили більше ніж за перший прийом. Я вийшла з клініки шокована, за що я заплатила гроші? Сам лікар гарний спеціаліст, зауважень до лікаря не було, будемо до лікаря ще звертатися
Олександр 20 Липень 2023
Остался всем доволен.
Тетяна 17 Лютий 2021
У клініці привітний персонал, сама клініка всередині здалася сучасною і має зручне розташування
Татьяна 03 Лютий 2021
Внимательный приветливый персонал клиники.
Максим 06 Грудень 2020
Лікар дуже професійний. Я думала що вона поговорить тільки з дитиною. А вона поговорила і зі мною. Вона провела спільну терапію.І не тільки словесно, а дитина питалась щось малювати, показувала щось іграшками. Мені сподобалось, хороший терапевт. І після розмови з нею у мене полегшення.
Всеволод 29 Березень 2020
Все отлично, очень понравилось. Приветливые и квалифицированные врачи! Спасибо за помощь .
1 2
Показати ще 6 Відгукиautorenew