У відділенні інфекційних хвороб надається лікарська допомога пацієнтам з гострими захворюваннями: вірусними гепатитами, герпесвірусними інфекціями (в тому числі вірусом Епштейна-Барр), глистовими інвазіями та т.і. Також тут можна пройти лікування при укусах кліщів, систематичному підвищенні температури неясної етіології, бактеріальних і вірусних ураженнях, пройти вакцинацію
У відділенні інфекційних хвороб надається лікарська допомога пацієнтам з гострими захворюваннями: вірусними гепатитами, інфекціями і т. д. Крім цього, можна також пройти лікування і діагностику захворювань після укусу кліща, систематичному підвищенні температури, вірусних і бактеріальних ураженнях організму, вакцинуватися
У відділенні інфекційних хвороб надається лікарська допомога пацієнтам з гострими захворюваннями: вірусними гепатитами, герпесвірусними інфекціями (в тому числі вірусом Епштейна-Барр), глистовими інвазіями і т. д.
У відділенні інфекційних хвороб на базі Київської міської клінічної лікарні швидкої допомоги, розташованої на вулиці Братиславській, 3, надається лікарська допомога пацієнтам, у яких діагностовано або є підозри на наступні патології за частиною інфектології та гепатології:
вірусні гепатити
герпесвірусні інфекції (в тому числі вірус Епштейна-Барр)
субфебрилітет неясної етіології
глистяні інвазії
бактеріальні та вірусні інфекції
Також у відділенні проводиться вакцинація дорослих та дітей.
Перевірені відгуки про клініку
Володимир 29 Грудень 2023
Візуально виглядає клініка нормально.
Тетяна 06 Листопад 2020
Кабинет узкий и несчастный. Это ж роённая поликлиника! И это объяснимо.
Татьяна 20 Серпень 2020
Маленький кабинет, комфорта нет.
Олена 10 Серпень 2020
Всё на высшем уровне, начиная с вестибюля, в котором измеряли температуру, надели бахилы и маску, обработали руки и охрана приветливо направила по назначению!