Вишневе

за ціною arrow_upward
за стажем arrow_upward
за кількістю відгуків arrow_upward
Лікар Офтальмолог Івашина Віта Вікторівна на Doc.ua
Офтальмолог веде прийом дорослих і дітей, спеціалізується на діагностиці та лікуванні короткозорості, далекозорості, блефаритах, кератитах, косоокості, запальних та інших захворювань очей. Проводить видалення сторонніх тіл з очей, зняття швів і парабульбарно, субкон'юнктивально ін'єкції
Лікар Невролог Харченко Ольга Павлівна на Doc.ua
Лікар першої категорії
Невролог першої категорії, проводить паравертебральні блокади, а також люмбальні пункції. Спеціаліст в області лікування вертеброгенної патології, остеохондрозу, мігрені, болю в спині і шиї.
Лікар Педіатр Дєєва Марина В'ячеславівна на Doc.ua
Досвідчений лікар-педіатр проводить лікування дітей з патологіями травної системи, шкірними захворюваннями, хворобами сечостатевої системи. Діагностує відхилення в розвитку, дає оцінку загального стану здоров'я дитини. Є постійним учасником медичних конференцій і курсів підвищення кваліфікації
Лікар Дерматовенеролог Мандрика Наталія Олексіївна на Doc.ua
Лікар другої категорії
Лікар дерматовенеролог, займається лікуванням демодекозу, екземи, псоріазу, мікозу, вугрової висипки, паразитарних і вірусних інфекцій шкіри. Надає рекомендації щодо лікувального і косметичного догляду за проблемною шкірою обличчя.
Лікар Отоларинголог Котлярова Ірина Гнатівна на Doc.ua
Займається лікуванням запальних процесів у вухах, носі, горлі, гортані. На ранніх стадіях виявляє злоякісні новоутворення. Співпрацює з фахівцями в суміжних медичних областях для більш ефективного лікування пацієнта.
Лікар УЗД-фахівець Лапенков Михайло Олександрович на Doc.ua
Займається УЗД-діагностикою органів черевної порожнини, захворювань з гінекології, урології, ендокринології: молочних і щитовидної залоз, м'яких тканин, лімфатичних вузлів.
Лікар Невролог Таран Людмила Миколаївна на Doc.ua
Дитячий невролог, має вищу категорію, фахівець в області лікування енурезу, мігрені, неврозу, дитячого церебрального паралічу. Проводить транвертебральну і транскраніальну мікрополярізацію, володіє методами краніо-сакральної терапії (остеопатичні методи) і ін.
Лікар Педіатр Мовчан Ольга Сергіївна на Doc.ua
Лікар другої категорії
Займається лікуванням гострої респіраторної інфекції, кору, коклюшу, краснухи, вітрянки, свинки, скарлатини, отруєнь, дизентерії.
Лікар Акушер-гінеколог, Гінеколог-ендокринолог Дюміна Анжеліка Анатолієвна на Doc.ua
Лікар першої категорії
Анжеліка Анатоліївна спеціалізується на діагностиці, профілактиці та лікуванні гінекологічних захворювань. Виконує відеокольпоскопію та УЗД органів малого тазу. Лікує захворювання шийки матки, кісти яєчників, ендометріоз, ендометрит та молочницю. Проводить діагностику та лікування безпліддя, роботу з жінками під час менопаузального періоду. Виконує - плазмоліфтинг (PRP) - ппроцедура для покращення чутливості інтимної зони та усунення вікових проблем вульви та піхви. Анжеліка Анатоліївна Член Європейської Асоціації акушерів-гінекологів, входить в ТОП 100 кращих лікарів України.
Лікар Мамолог, Онколог, Хірург Лащенко Михайло Володимирович на Doc.ua
Лікар першої категорії
Лікар-хірург, онкохірург, мамолог. Займається лікуванням доброякісних утворень молочних залоз (фіброаденома, кісти, папіломи), хірургічним лікуванням злоякісних утворень молочних залоз, запальних захворювань молочних залоз (лактаційний / не лактаційний мастит)
chevron_left 3 4
Показати ще 10 Лікаріautorenew
5 6 7 chevron_right