Лікар виконує первинну, повторну та вторинну хірургічну обробку ран, ведення стаціонарних пацієнтів після операційних хворих, оториноларингологічні планові операції та невідкладні хірургічні втручання та маніпуляції, видалення сторонніх тіл з ротоглотки, носоглотки, гортаноглотки, зовнішнього слухового проходу, редресацію кісток носа, ушивання ран зовнішнього носа. Юлія Василівна спеціалізується на лікуванні отиту, тонзиліту, синуситу, трахеїту, ларингіту, тощо.
Чому я працюю лікарем? Я – лікар акушер-гінеколог, і вже 13 років причетна до таїнства появи на світ нової людини. Моє головне завдання – зберегти і підтримати здоров'я жінки. Мені дуже хотілося, щоб мої пацієнтки розуміли, наскільки вони прекрасні, любили себе ідбали про своє здоров'я. В цьому моє покликання.
Чому я працюю лікарем? Здоров'я жінки – це основа її щастя. Бути акушером-гінекологом для мене – це можливість дбати про здоров’я жінок, допомагати їм відчувати себе впевнено і комфортно. Кожна жінка – індивідуальність, і я прагну знайти підхід до кожної, щоб забезпечити їй найкращу медичну допомогу.
Діагностує, проводить лікування хвороб, що виникають в сечостатевій системі. Надає ургентну допомогу хворим урологічного профілю, проводить консервативне лікування гіперплазії, еректильної дисфункції
Акушер-гінеколог першої категорії, проводить поліклінічний прийом жінок, ведення вагітності, діагностику, а також лікування гінекологічних хвороб. У сферу діяльності входить проведення гінекологічних та акушерських операцій (позаматкова вагітність, апоплексія яєчника, кесарів розтин та ін.).
Офтальмолог спеціалізується на діагностиці та лікуванні захворювань очей, в тому числі шляхом оперативного втручання. Проводить видалення халязіона, новоутворень повік і кон'юнктиви, допомагає при далекозорості і міопії, блефариті, катаракті та глаукомі. Займається лікуванням макулодистрофії і помилкової короткозорості
Офтальмолог веде прийом дорослих і дітей, спеціалізується на діагностиці та лікуванні короткозорості, далекозорості, блефаритах, кератитах, косоокості, запальних та інших захворювань очей. Проводить видалення сторонніх тіл з очей, зняття швів і парабульбарно, субкон'юнктивально ін'єкції
Досвідчений лікар-педіатр проводить лікування дітей з патологіями травної системи, шкірними захворюваннями, хворобами сечостатевої системи. Діагностує відхилення в розвитку, дає оцінку загального стану здоров'я дитини. Є постійним учасником медичних конференцій і курсів підвищення кваліфікації
Невролог першої категорії, проводить паравертебральні блокади, а також люмбальні пункції. Спеціаліст в області лікування вертеброгенної патології, остеохондрозу, мігрені, болю в спині і шиї.