Вишневе

за стажем arrow_upward
за кількістю відгуків arrow_upward
Лікар Сімейний лікар Нагурня Олександр Анатолійович на Doc.ua
4.5
Лікар спеціалізується на сімейній медицині. Займається лікуванням таких захворювань, як: грип, ГРВІ, ангіна, бронхіт, панкреатит, пневмонія, коліт, риніт, цистит. Веде прийом для дітей з 2-х років
Лікар Лікар екстреної медицини Дем'янцев Володимир Федорович на Doc.ua
Лікар екстреної медицини, має вищу категорію, надає невідкладну допомогу пацієнту вдома, проводить зовнішній і інструментальний огляд, а також внутрішньом'язові, внутрішньовенні ін'єкції і ін.
Лікар Акушер-гінеколог, Гінеколог, Репродуктолог Верховець Тетяна Михайлівна на Doc.ua
Гінеколог-репродуктолог, має вищу категорію, займається плануванням сім'ї, питаннями контрацепції, лікуванням невиношування вагітності, безплідного шлюбу, а також хвороб такого профілю, як гінекологічна ендокринологія.
Лікар УЗД-фахівець Коваль Ганна Миколаївна на Doc.ua
Лікар спеціалізується на ультразвуковій діагностиці. Проводить УЗД щитовидної залози, молочних залоз, внутрішніх органів, нирок, сечового міхура, передміхурової залози, органів малого тазу, колінного суглоба
Лікар Кардіолог Гищак Тетяна Віталіївна на Doc.ua
Доктор медичних наук
Професор, доктор медичних наук. Тетяна Віталіївна є доцентом кафедри педіатрії (№3) НМУ ім. О.О. Богомольця, досвідченим педіатром, фахівцем з ведення дітей з патологіями серцево-судинної системи, бронхо-легеневої системи, іншими порушеннями. Имеет 265 научных работ, 3 патента Украины. Является соавтором 29 учебных пособий и одной монографии. Награждена Почетной грамотой Ученого совета НМУ имени А.А. Богомольца (2019), благодарностью Министерства здравоохранения Украины (2021).
Лікар Педіатр Деева Марина Вячеславовна на Doc.ua
Лікар Акушер-гінеколог Іванченко Наталія Сергіївна на Doc.ua
Займається лікуванням жінок з проблемами в області акушерства та гінекології. Спеціалізується на післяреанімаційній допомозі новонародженим, спеціально розроблених методиках гомеостазу.
Лікар УЗД-фахівець Шершньова Елеонора Олександрівна на Doc.ua
Займається ультразвуковою діагностикою дітей і дорослих. Проводить УЗД-діагностування внутрішніх органів: сечового міхура, лімфатичних вузлів, щитовидної залози, нирок, наднирників. Також досліджує молочні залози, органи малого тазу, поверхневі, м'які тканини, судини шиї і голови.
Лікар Нефролог, УЗД-фахівець, Уролог, Трансплантолог Баран Владимир Евгеньевич на Doc.ua
Лікар Лікар екстреної медицини Бедрицька Майя Анатоліївна на Doc.ua
Лікар екстреної медицини, фахівець з невідкладних станів, виконує весь обсяг процедур в рамках надання екстреної допомоги. Надає першу допомогу при інфаркті міокарда, інсульті, артеріальній гіпертензії і т.д. Має першу категорію.
chevron_left
Показати ще 10 Лікаріautorenew
5 6 7 chevron_right