Кандидат медичних наук, асистент кафедри сімейної медицини та амбулаторно-поліклінічної допомоги НМАПО ім. П.Л. Шупика. Учасник науково-практичних конференцій, автор більше 20 друкованих праць.
Я працюю лікарем, тому що вважаю, що здоров’я пацієнтів – це цінність, за яку варто боротися. Спеціалізуючись в ендокринології, я прагну допомогти пацієнтам покращити якість їхнього життя, знаходити індивідуальні підходи та впроваджувати сучасні методи лікування.
Невролог, здійснює лікування черепно-мозкових травм, а також судинних, травматичних та інфекційних уражень нервової системи. Спеціаліст в області проведення паравертебральних і підшкірних блокад при радикулітах, плекситах, невритах, тунельних синдромах.
Лікар, який займається діагностикою та лікуванням патологій з боку серцево-судинної системи у дітей віком від 0 до 18 років. Залежно від ступеня та обсягу виявлених патологій здійснює індивідуальну корекцію цих патологій (самостійно або разом з іншими фахівцями).
Акушер-гінеколог, фахівець в області лікування хвороб жіночої статевої сфери, патологій шийки матки, індивідуального підбору контрацепції, введення, а також видалення внутрішньоматкових спіралей. Проводить переривання вагітності (медикаментозний аборт).
Доктор Миргородська О.А. займається терапією запальних і інфекційних патологій очей, включаючи халязіон, кон'юнктивіт, а також судинних патологій сітківки (макулярний набряк), захворювань зорового нерва.