Чому я працюю лікарем? Здоровʼя для людини - найцінніше в житті!! А здоровʼя дитини для батьків – цінніше будь-яких скарбів. Тому я, як лікар-педіатр, прийшла в медицину, щоб допомагати батькам та їхнім дітям проживати найкращі та найцікавіші моменти життя без хвороб і зайвих турбот. Адже коли ти бачиш щасливим і здоровим своїх пацієнтів, ти сам відчуваєш себе щасливим, бо твоя робота принесла комусь значну користь.
New на doc.uaNew на doc.uaNew на doc.uaNew на doc.uaNew на doc.uaNew на doc.ua
Чому я працюю лікарем? Здоров'я жінки – це основа її щастя. Бути акушером-гінекологом для мене – це можливість дбати про здоров’яжінок, допомагати їм відчувати себе впевнено і комфортно.Кожна жінка – індивідуальність, і я прагну знайти підхід докожної, щоб забезпечити їй найкращу медичну допомогу.
New на doc.uaNew на doc.uaNew на doc.uaNew на doc.uaNew на doc.uaNew на doc.ua
Чому я працюю лікарем? Скільки себе пам'ятаю, завжди мріяв стати лікарем. Мені хотілось приносити користь людям, робити щось важливе та значуще для суспільства. А професія лікаря дозволяє людині повністю реалізувати свою турботу про ближнього. Дарувати людям здоров'я - вельми почесно. Я готовий з великою самовіддачею допомогти людям справлятися з їх хворобами, недугами, рятувати їх життя. Готовий проявляти чуйність щодо людей, вдосконалюватись на шляху, який я вибрав.
Чому я працюю лікарем?
Я вважаю, що професія лікаря найголовніша і найпотрібніша у світі, оскільки людське здоров’я - це найбільша цінність. Маю
велике бажання допомагати людям, стараюся знаходити індивідуальний підхід до кожного пацієнта та прагну, щоб після
спілкування зі мною у людини залишилися лише приємні емоції та спокій, що все під контролем.
New на doc.uaNew на doc.uaNew на doc.uaNew на doc.uaNew на doc.uaNew на doc.ua
Діагностує, проводить лікування хвороб, що виникають в сечостатевій системі. Надає ургентну допомогу хворим урологічного профілю, проводить консервативне лікування гіперплазії, еректильної дисфункції
Акушер-гінеколог першої категорії, проводить поліклінічний прийом жінок, ведення вагітності, діагностику, а також лікування гінекологічних хвороб. У сферу діяльності входить проведення гінекологічних та акушерських операцій (позаматкова вагітність, апоплексія яєчника, кесарів розтин та ін.).
Офтальмолог спеціалізується на діагностиці та лікуванні захворювань очей, в тому числі шляхом оперативного втручання. Проводить видалення халязіона, новоутворень повік і кон'юнктиви, допомагає при далекозорості і міопії, блефариті, катаракті та глаукомі. Займається лікуванням макулодистрофії і помилкової короткозорості