Доктор спеціалізується на хірургії та ендоскопії. Проводить операційне втручання різної складності. Лікує такі захворювання, як: геморой, панкреатит, гідраденіт, проктит. Веде прийом для дітей з 12 років
Анна Сергіївна - лікар педіатр. Проводить патронаж новонароджених, планові та профілактичні огляди дітей, консультування батьків з приводу догляду за дитиною, її розвитку, введення прикорму. Анна Сергіївна спеціалізується на діагностиці, лікуванні та профілактиці хвороб дитячого віку згідно принципів доказової медицини. Діагностує і лікує інфекційні, вірусні або респіраторні захворювання, а також порушення в роботі систем і органів. Проводить вакцинацію дітей згідно календаря профілактичних щеплень.
Лікар спеціалізується на терапії та сімейній медицині. Веде прийом і лікування амбулаторних пацієнтів терапевтичного профілю. Допомагає при гострому коронарному синдромі, гіпертонічних кризах, стабільній стенокардії, кардіоміопатії. Виконує всі необхідні діагностичні процедури (ЕКГ під навантаженням, добовий моніторинг артеріального тиску за Холтером і ін.)
New на doc.uaNew на doc.uaNew на doc.uaNew на doc.uaNew на doc.uaNew на doc.ua
Чому я працюю лікарем? Я – лікар акушер-гінеколог, і вже 13 років причетна до таїнства появи на світ нової людини. Моє головне завдання – зберегти і підтримати здоров'я жінки. Мені дуже хотілося, щоб мої пацієнтки розуміли, наскільки вони прекрасні, любили себе ідбали про своє здоров'я. В цьому моє покликання.
New на doc.uaNew на doc.uaNew на doc.uaNew на doc.uaNew на doc.uaNew на doc.ua
Вітаю! Я – лікар-педіатр з 8-річним досвідом роботи, співзасновник сімейної клініки «DIMEDA».
Моя головна мета – забезпечувати здоров’я та благополуччя ваших діток.
New на doc.uaNew на doc.uaNew на doc.uaNew на doc.uaNew на doc.uaNew на doc.ua
Вітаю! Я – лікар-педіатр з 4-річним досвідом роботи. Чуйна, турботлива та доброзичлива лікарка, яка завжди готова надати кваліфіковану медичну допомогу діткам та поради батькам щодо здоров’я та розвитку їх малюків