Вишневе

за ціною arrow_upward
за стажем arrow_upward
за кількістю відгуків arrow_upward
Лікар Ревматолог Романовський  Андрій Віталійович на Doc.ua
Спеціаліст з ревматології. Проводить діагностику ревматологічних захворювань. Виконує огляд суглобів та оцінку ортопедичного статусу пацієнтів, проводить оцінку активності захворювань за шкалами-калькуляторами. Проводить оцінку рентгенологічних та МРТ проявів ураження суглобів та хребта. Спеціалізується на медикаментозному лікуванні (в тому числі біологічній терапії) ревматологічних захворювань. Має багаторічний досвід клінічних досліджень з біологічної терапії. Володіє методикою рентгенівської денситометрії та призначення антиостеопоротичної терапії
Лікар Дерматовенеролог Гаркавенко Юлія Олександрівна на Doc.ua
Чому я працюю лікарем? Дерматологія — це моя пристрасть! Я радію, коли можузмінювати життя пацієнтів на краще, допомагаючи їм зберігати здоров'я та красу.
Лікар Отоларинголог Дуднікова  Юлія  Василівна на Doc.ua
Лікар виконує первинну, повторну та вторинну хірургічну обробку ран, ведення стаціонарних пацієнтів після операційних хворих, оториноларингологічні планові операції та невідкладні хірургічні втручання та маніпуляції, видалення сторонніх тіл з ротоглотки, носоглотки, гортаноглотки, зовнішнього слухового проходу, редресацію кісток носа, ушивання ран зовнішнього носа.
Лікар Флеболог, Хірург Тутуров Сергій Степанович на Doc.ua
Чому я працюю лікарем? Народився, щоб бути лікарем!
Лікар Хірург, Ендоскопіст Олесь Андрій Євгенійович на Doc.ua
Доктор спеціалізується на хірургії та ендоскопії. Проводить операційне втручання різної складності. Лікує такі захворювання, як: геморой, панкреатит, гідраденіт, проктит. Веде прийом для дітей з 12 років
Лікар Уролог Ільчишин  Василь  Миколайович на Doc.ua
Я лікар-уролог та співзасновник сімейної клініки «DIMEDA». Займаюсь лікуванням пацієнтів з урологічною патологією, як дорослих, так і дітей.
Лікар Педіатр Супрун Анна   Сергіївна на Doc.ua
Анна Сергіївна - лікар педіатр. Проводить патронаж новонароджених, планові та профілактичні огляди дітей, консультування батьків з приводу догляду за дитиною, її розвитку, введення прикорму. Анна Сергіївна спеціалізується на діагностиці, лікуванні та профілактиці хвороб дитячого віку згідно принципів доказової медицини. Діагностує і лікує інфекційні, вірусні або респіраторні захворювання, а також порушення в роботі систем і органів. Проводить вакцинацію дітей згідно календаря профілактичних щеплень.
Лікар Кардіолог, Терапевт Горда Катерина Володимирівна на Doc.ua
4.7
Лікар спеціалізується на терапії та сімейній медицині. Веде прийом і лікування амбулаторних пацієнтів терапевтичного профілю. Допомагає при гострому коронарному синдромі, гіпертонічних кризах, стабільній стенокардії, кардіоміопатії. Виконує всі необхідні діагностичні процедури (ЕКГ під навантаженням, добовий моніторинг артеріального тиску за Холтером і ін.)
New на doc.uaNew на doc.uaNew на doc.uaNew на doc.uaNew на doc.uaNew на doc.ua
Лікар Акушер-гінеколог Діденко Марина Володимирівна на Doc.ua
4.1
Чому я працюю лікарем? Я – лікар акушер-гінеколог, і вже 13 років причетна до таїнства появи на світ нової людини. Моє головне завдання – зберегти і підтримати здоров'я жінки. Мені дуже хотілося, щоб мої пацієнтки розуміли, наскільки вони прекрасні, любили себе ідбали про своє здоров'я. В цьому моє покликання.
New на doc.uaNew на doc.uaNew на doc.uaNew на doc.uaNew на doc.uaNew на doc.ua
Лікар Педіатр Довгань  Сергій  Михайлович на Doc.ua
4.0
Вітаю! Я – лікар-педіатр з 8-річним досвідом роботи, співзасновник сімейної клініки «DIMEDA». Моя головна мета – забезпечувати здоров’я та благополуччя ваших діток.
Показати ще 10 Лікаріautorenew
5 6 7 chevron_right