Акушер-гінеколог спеціалізується на діагностиці на лікуванні непліддя, розладів менструального циклу та клімактеричного синдрому, гіперандрогенії та інших порушень з боку жіночої репродуктивної системи. Виконує УЗД органів малого тазу та щитовидної залози
Катерина Вікторівна – акушер-гінеколог. Лікар спеціалізується на плануванні вагітності. Розробляє жінкам індивідуальні схеми оновлення менструального циклу, проводить корекцію безпліддя. Спеціалізується на гормональній терапії. Лікує запальні процеси в органах статевої системи. Контроль за станом вагітної та дитини. Приймає пологи
Вікторія Ярославівна - гінеколог другої кваліфікаційної категорії, в сферу її спеціалізації також входить акушерство. Здійснює амбулаторні маніпуляції і діагностику в гінекології, супроводжує жінок на етапі вагітності.
Для діагностики жіночих захворювань лікар проводить комп'ютерну фотокольпоскопію з забором мазка на цитологію. Лікує поширені хвороби, інфекції. При необхідності проводить абляцію шийки матки, введення внутрішньоматкового контрацептиву (спіралі) без анестезії або з анестезією, біопсію шийки матки
Акушер-гінеколог. Займається діагностикою, профілактикою та лікуванням патології шийки матки. Проводить лазерну гінекологічну корекцію, малоінвазивні оперативні втручання, УЗД. Лікує запальні захворювання ОМТ, доброякісні утворення ОМТ, специфічні інфекції сечостатевої системи.