Чому я працюю лікарем?
Я хочу допомагати своїм пацієнткам подолати хворобу, покращити якість життя, бути щасливими, народжувати дітей. Головна особливість моєї професії — не нашкодити. Я хочу «докопатися» до істинної причини недуги. Для цього я керуюсь спеціальними знаннями та вміннями. Я люблю людей. Я люблю працювати. Чекаю на Вас, любі жінки, у медичному центрі «Universum Clinic».
Чому я працюю лікарем?
Лікар акушер-гінеколог - це не просто професія, це поклик серця. Я завжди хотіла приносити щастя людям у вигляді омріяної вагітності та бути дотичною до зародження і народження нового життя. Також я мрію допомагати жінкам зберігати своє здоров'я та довіряти своєму тілу. Я хочу стати лікарем, який зможе зробити жінкам комфортніше процес проведення певних процедур і досліджень, а також роз'яснити їм, як правильно доглядати за своїм тілом.
В область професійних інтересів Марини Миколаївни входить діагностування та лікування інфекцій, що передаються статевим шляхом, доброякісних патологій тіла матки, яєчників, порушень менструального циклу, клімаксу, нетримання сечі, безпліддя.
Акушер-гінеколог другої категорії. В область професійних інтересів даного фахівця входить лікування синдрому полікістозних яєчників, запальних захворювань жіночих статевих органів, жіночого безпліддя, папіломавірусної інфекції.
Акушер-гінеколог спеціалізується на діагностиці на лікуванні непліддя, розладів менструального циклу та клімактеричного синдрому, гіперандрогенії та інших порушень з боку жіночої репродуктивної системи. Виконує УЗД органів малого тазу та щитовидної залози