Лікар акушер-гінеколог, мамолог, кандидат медичних наук 35 років стажу, 30 років роботи в пологовому будинку. Керівник медичного центру. Володіє класичними хірургічними операціями та новітніми методиками в естетичній гінекології – ниткова пластика піхви, звуження та біоревіталізація піхви гіалуроновою кислотою, плазмотерапія. Вводит біоідентичні пелети. Веде вагітних.
Чому я працюю лікарем?
Я хочу допомагати своїм пацієнткам подолати хворобу, покращити якість життя, бути щасливими, народжувати дітей. Головна особливість моєї професії — не нашкодити. Я хочу «докопатися» до істинної причини недуги. Для цього я керуюсь спеціальними знаннями та вміннями. Я люблю людей. Я люблю працювати. Чекаю на Вас, любі жінки, у медичному центрі «Universum Clinic».
В область професійних інтересів Марини Миколаївни входить діагностування та лікування інфекцій, що передаються статевим шляхом, доброякісних патологій тіла матки, яєчників, порушень менструального циклу, клімаксу, нетримання сечі, безпліддя.
Акушер-гінеколог другої категорії. В область професійних інтересів даного фахівця входить лікування синдрому полікістозних яєчників, запальних захворювань жіночих статевих органів, жіночого безпліддя, папіломавірусної інфекції.
Акушер-гінеколог спеціалізується на діагностиці на лікуванні непліддя, розладів менструального циклу та клімактеричного синдрому, гіперандрогенії та інших порушень з боку жіночої репродуктивної системи. Виконує УЗД органів малого тазу та щитовидної залози