Акушер-гінеколог, 25 років досвіду
Закінчила Українську медичну стоматологічну академію (2000, лікувальна справа). Інтернатура (2000–2002) – ПОКЛ ім. Скліфасовського: акушер-гінеколог та онкогінеколог. З 2002 по 2025 рік працювала у жіночій консультації КУ «2-а МКЛ ПМР», зокрема завідувачкою кабінету планування сім'ї. Має вищу категорію з 2016 року. З 2020 по 2023 рік – за сумісництвом у Полтавському обласному центрі профілактики ВІЛ/СНІД. Член Асоціації акушер-гінекологів України, регулярний учасник наукових конференцій в Україні та ЄС. Проходила курси підвищення кваліфікації в Харкові та в Київському центрі ім. Шупика.
Наталія Петрівна спеціалізується на діагностиці та лікуванні гінекологічних захворювань і патологій. Займається лікуванням дисплазії шийки матки, кольпіту, цервіциту, сальпінгоофорита, аденоміозу та ін.
Лікар акушер-гінеколог Перерва Галина Василівна має значний досвід роботи в галузі профілактики і лікування захворювань, патологій жіночої сечостатевої системи, а також проводить онкологічний скринінг
Акушер-гінеколог (перша категорія), проводить УЗД, кольпоскопію з метою діагностики і подальшим лікуванням вагініту, вульвіту, кольпіту, ендометриту, безпліддя і проблем із зачаттям, порушень менструального циклу, дисменореї і ін.
Лікар акушер-гінеколог (перша категорія), здійснює кольпоскопію, УЗД (вагінальним датчиком), лікування жіночого безпліддя і проблем із зачаттям, порушень менструального циклу, кольпіту, вагініту, вульвіту, ендометриту та ін.
Зоя Адамівна професійний акушер-гінеколог, вона веде консультативний прийом, виконує кольпоскопію, бере мазки для лабораторного дослідження та ще багато іншого. Лікує захворювання такі як, хворобливі місячні, уреаплазмоз, хламідіоз, кандидоз, вульвіт, ендометрит і т.д.
Тетяна Андріївна лікар акушер-гінеколог. Вона проводить такі процедури, як кольпоскопія, біопсія, ендометрія і т.д. І займається лікуванням незапальних і запальних захворювань жіночих статевих органів, жіночим безпліддям і проблемами із зачаттям, захворюваннями, які передаються статевим шляхом та порушеннями менструального циклу.