Я психолог, сертифікований і акредитований Психотерапевт НАГТУ, веду постійну практику, безперервно навчаюсь.
Працюю з темами:
Самооцінки;
Власних кордонів;
Маніпуляцій і протистояння ним;
Відносини в парі, з дітьми, на роботі;
Страхи, тривоги, неврози;
Вікові кризи;
Конфлікти;
Конкуренція;
Гроші.
Мене звати Світлана, я дипломований психолог та психотерапевт у навчанні. Обираю для себе гештальт підхід і продовжую розвиток у цьому напрямку.
Гештальт підхід я обираю тому що він дозволяє розглянути особистість цілісно, досліджуючи і емоційну частину, і когнітивну, і тілесну. Мета моєї роботи не у досягненнях і не в спробах змінити клієнта, а у допомозі помічати себе: свої потреби, переживання. У знаходженні ресурсу та внутрішніх опор, у прийнятті себе та свого темпу життя. Гештальт про тут і зараз, про почуття та потреби.
В роботі я уважна та чуттєва, йду за клієнтом, віддаю перевагу спокійному та повільному темпу у роботі. Турбуюсь за комфорт, розумію та приймаю "ні" клієнта, та не заглиблююсь без згоди.
На власному досвіді розумію, як важливо враховувати кордони іншої людини.
Я впевнена, що підтримка та прийняття без оцінки і засудження творить диво.
У лікарки за плечима великий досвід в галузі психіатрії та психотерапії. Наталія Володимирівна постійно підвищує свою кваліфікацію та використовує сучасні методики для ефективного лікування пацієнтів.
Сфера професійних інтересів доктора Мідько - лікування широкого спектру психологічних проблем, серед яких: фобії і страхи, депресії і біполярні розлади, панічні атаки і обсесивно-компульсивний розлад. Крім того, Андрій Анатолійович - ліцензований фахівець, дитячий психіатр, має великий стаж роботи в стаціонарі і досвід лікування важких психічних розладів, що супроводжуються порушеннями розумового процесу (марення і т.п.) і галюцинаціями. Сфера особливої уваги лікаря - суїцидальна поведінка. Андрій Анатолійович має багаторічний досв
Леонід Валентинович - досвідчений лікар-психолог, психотерапевт, доктор Ph.D з психології та реабілітології. В роботі використовує власні психокорекційні, консультативні та психотерапевтичні методики. Проводить індивідуальну і групову психотерапію, займається коучингом, психокорекцією. Допомагає впоратися із сімейними проблемами, депресивними станами, проблемами взаємодії з оточуючими та ін. Є президентом Української асоціації екзистенціальної психології та психотерапії
Наталя Сергіївна - психотерапевт, який працює в гештальт-підході. Надає психологічну та психотерапевтичну допомогу з питань особистісного розвитку. Працює в форматі індивідуальних консультацій, скайп-консультацій. Веде прийом для дорослих і сімейних пар
Ірина Вікторівна - практикуючий психолог-психотерапевт, психолог-сексолог, сімейний психолог, гештальт-терапевт, когнітивно-поведінковий психотерапевт. Спеціалізується на рішення проблем в сексуальних і сімейних відносинах. Проводить когнітивно-поведінкову терапію психологічних розладів.
Лікар консультує і надає допомогу в сімейних відносинах, в дитячо-батьківських відносинах. Надає допомогу постраждалим від домашнього насильства, при співзалежності та сепарації, при проблемах підлітків, самовизначенні, формуванні психологічної зрілості
Досвідчений психолог спеціалізується на використанні методу тілесного орієнтування в своїй роботі. Надає психологічну допомогу при кризах і травмах, комп'ютерної та алкогольної залежності, невротичних станах, труднощах в сімейних відносинах. До нього можуть звертатися клієнти, які страждають від стресу, депресії і ігроманії
Веде прийом як психотерапевт, фізіотерапевт, психолог, функціональний діагност. Займається реабілітацією пацієнтів з діагнозами наркотична, алкогольна, харчова, нікотинова залежність.