Вінниця
Лікар Психіатр, Психотерапевт, Психолог Карплюк Анна Іванівна на Doc.ua

Відгуки про лікаря Карплюк Анна Іванівна

12 років досвіду
Має великий досвід роботи у психоневрологічній лікарні імені О. І. Ющенко. Спеціалізується на лікуванні психоневрологічних захворюваннях, а також допомозі при алко-, наркозалежності. Проводить дифдіагностику психічних розладів, психофармакотерапію психічних розладів, психокорекцію
Рейтинг лікаря розраховується на основі
реальних відгуків пацієнтів
Звернетесь ви знову до лікаря?
Так Ні
Як Ви оцінюєте консультацію?
Як ми збираємо відгуки?
Усе сподобалось.
Ліза 05 Липень 2023
Консультація сподобалася.
Яна 17 Січень 2023
Лікарка дуже гарна людина.
Ангелина 11 Листопад 2021
Запам`яталася привітність лікаря.
Руслана 01 Листопад 2021
Дуже хороший лікар, компетентний. На всі сто відсотків віддається своїй роботі. Дуже сподобалося.
аноним 19 Лютий 2021
Сначала показалось, что доктор равнодушно настроена, но под конец сеанса всё стало по-другому. Визитом довольна.
Оксана 29 Грудень 2020
Лікар мені дуже сподобався. Лікар мене заспокоїв і мені здалося, що мені вже не потрібно було ніяке лікування. Після першого прийому я ожила, мені дуже приємно що є такий лікар і клініка. Дай Бог здоров'я лікарю!
Нікіта 16 Листопад 2020
Дуже задоволена терапією. Спочатку боялась звертатись за допомогою, думала, що все буде складно і довго, тому не очікувала, що зможу за такий короткий час змінити своє життя і стати щасливою. Я зрозуміла глибше свою проблему і знаю як її вирішувати надалі, це дало впевненість, повернуло самооцінку ♥ Дякую Карплюк Анні за лікування і розуміння!
Оксана 22 Жовтень 2020
Хороший, чуйний лікар. Допомогла з моєю проблемою.
1 2
Показати ще 2 Відгукиautorenew

Лікарі поблизу

Всі лікарі Вінниця